2004 Ford Taurus Spark Plug Instruksjoner

I 2000 årsmodell, Ford redesignet Taurus for tredje gang i sin 14-årige historie, slippe overdrevent oval-formet kropp til fordel for en langt mer konservativ utseende. Den 2004 Taurus, fortsatt bærer 2000 kropp stil, hadde tre 3,0-liters motorer tilgjengelige. Basen standardmotoren i 2000 Taurus var en 3,0-liters toppventil konfigurasjon, som Ford kalt "Vulcan" motor. Skifte tennplugger i 155-hestekrefter Vulcan-motoren er en oppgave som Ford anbefaler utfører hver 60.000 miles. Totalt sett er oppgaven en enkel en, men å få tilgang bak pluggen kan være et stramt klemme for noen mennesker.

Bruksanvisning

1 Kontroller at gapet på hele seks nye Motor AGSF-32PP, eller tilsvarende, tennplugger er mellom 0,042 og 0,046 inches, ved hjelp av en tennplugg gap verktøyet. Utvide eller minske gapet på eventuelle feil gapped tennpluggene med tennpluggen verktøyet etter behov.

2 Parkere Taurus og la den avkjøles til motoren føles kjølig å ta på. Åpne panseret og finne coilen montert foran ventildeksel, ved siden av oljepåfyllingslokket.

3 Trace de seks tenningsledningene fra spolen pakken til foran og bak på motoren - tre ledninger gå foran og tre gå til baksiden - til du kommer til tykk gummistøvel på slutten av ledningene. Denne støvelen er koblingspunktet mellom ledningene og tennplugger.

4 Ta tak i tenningsledning boot - ikke selve kabelen - på passasjersiden av motoren og trekke opp med en liten vridning bevegelse for å koble den fra tennpluggen. Blås trykkluft rundt tennpluggens base for å fjerne eventuelle rester som potensielt kan falle inn i motoren.

5 Fjern tennpluggen, ved hjelp av en skralle, 6-tommers forlengelse og tennpluggkontakten. Trekk tennpluggen fra tennplugg; kontakten har et innstikk som holder pluggen inne.

6 Træ en ny tennplugg inn i motoren for hånd, føler for motstand når du hånd stramme den. Hvis du føler motstand, må du straks ta støpselet og forsøke å tre den på nytt. Trekk til tennpluggen til 11 fot-pounds, med en momentnøkkel, 6-tommers forlengelse og tennpluggkontakten.

7 Inspiser frakoblet tenningsledning for eventuelle feil, inkludert skjørhet, chips, sprekker, deler og brannsår. Hvis feilene finnes, skifte ut alle seks tenning ledninger en etter en, sammen med sine respektive tennplugger. Når du skifter tennplugger, alltid overføre noen rør fra de gamle ledningene til de nye og alltid rute erstatning ledninger på nøyaktig samme måte som de gamle ledninger ble rutet.

8 Gjenta trinn 4 til 7 for å erstatte de resterende fem tennplugger. Når du skifter de bakre tennplugger, må du nå under øvre inntaksmanifolden for å få tilgang til dem. Dette kan være et stramt klemme for de med store armer.