2004 Acura MDX spesifikasjoner

2004 Acura MDX spesifikasjoner


2004 Acura MDX er en SUV kan være lurt å vurdere om du er i markedet for å kjøpe en brukt SUV. Mange familier velger SUVer som sitt primære transportmiddel på grunn av sin kapasitet og plass i bagasjen. SUVer er også nyttig for håndtering av off-road kjøring situasjoner på grunn av sin bakkeklaring.

Motor og drivstofføkonomi

2004 Acura MDX leveres som standard med en 3,5-liters, sekssylindret motor som går på premium 91 blyfri bensin. Motoren har også en multi-point innsprøytingssystemet, en overliggende kamaksler og variable ventiltider. Som for drivstofføkonomi, 2004 Acura MDX gjennomsnitt 23 miles per gallon på motorveien og 17 miles per gallon på motorveien.

eksteriør

2004 Acura MDX kommer med flere utvendige funksjoner, inkludert fremre tåkelys, projektor bjelke halogen pære frontlykter, varmereflekterende glass, bakrute defogger, glass elektrisk soltak og intermitterende vindusviskerne.

dimensjoner

2004 Acura MDX er 188,7 inches lang, 77 inches bred og 68,7 inches høy. Det har også en bakkeklaring på 8 inches, en akselavstand på 106,3 inches og en fortauskant til fortauskant svingradius på 38 fot.

interiør funksjoner

Interiøret funksjonene i 2004 Acura MDX inkluderer en 12-volts strømuttak, air condition med klimakontroll, anti-tyveri beskyttelse, lyd tyveribeskyttelse, AM / FM, CD og kassett stereoanlegg, bagasjerommet lys, en lastekapasitet på 14,8 kubikkfot med alle setene på plass og 81,5 kubikkfot med baksetene ned, klokke, kompass, gjennomsnittlig drivstofforbruk datamaskin, døren på gløtt advarsel, gulvmatter, varmeseter, lite drivstoff advarsel, fjern lydkontroller og sitteplasser for opp sju personer.