2003 Yamaha Blaster Motorspesifikasjon

Yamaha har produsert en rekke all-terreng kjøretøy siden 1984. I 2003 lanserte Yamaha en ny versjon av Blaster, som først debuterte i 1988. 2003-modellen hadde noen tekniske forbedringer over originalen, og koster rundt $ 3,199.00 når først utgitt.

Generelt Motor spesifikasjoner

På mindre siden av ATV motorer, kom det 2003 Blaster utstyrt med en to-takts ensylindret motor med en luft-kjølesystem. Motoren har et volum på 195 cc og bruker en CD tenning som gjør det mulig for konsekvent gnist på alle omdreininger per minutt nivåer. Dette sikrer jevn akselerasjon.

Brukervennlighet

Yamahas ingeniører utviklet 2003 Blaster motor for å tillate maksimal brukervennlighet for sjåførene. Den Blaster bruker et kick-starter å begynne med brann i motoren, noe som gjør at rytterne å starte bilen i ett eller to spark, en forbedring fra tidligere modeller. I tillegg er 26 mm Mikuni forgasseren og olje-injektor systemet blander olje og drivstoff i løpet av turen, slik at sjåføren ikke trenger å blande det på forhånd.

motorytelse

Til tross for at motoren er bare en to-takter, melder ATV Connection Magazine at '03 Blaster ikke mangler på low-end makt. Magasinet kaller Blaster en "en reell konkurrent i skogen mot 4-takts modellene." Bladet rapporterer også at motoren varmes opp til optimal ytelse temperatur ganske raskt, og at Blaster kan nå hastigheter på 50 mph.