2003 Volkswagen Jetta TDI Ladeproblemer

2003 Volkswagen Jetta TDI Ladeproblemer


2003 Volkswagen Jetta Turbo Direct Injector (TDI) bil har teknisk service bulletiner (TSB) publisert om lading problemer, samt flere klager fra bil gjennomgang nettsteder. Lade problemer spenner fra en defekt motor kontrollmodul (ECM) til at batteriet ikke er riktig installert.

defekt ECM

En TSB er publisert på 2003 Volkswagen Jetta TDI grunn av feil på ECM. ECM styre de fleste av Jetta er motorkomponenter, samt lade evne. En defekt ECM informerer ikke dynamoen å skape mer spenning for å lade batteriet. Jetta TDI må tas inn forhandleren for å sikre at ECM er programmert og oppdatert riktig.

Timing Belt Problemer

Nye vedlikeholdsprosedyrer ble sendt til forhandlere av 2003 Volkswagen Jetta TDI fordi mangelfullt vedlikehold på Registerreim ble publisert i den opprinnelige servicemanual. Livet til timing belte kan utvides med installasjon av de nye vedlikeholdsinstruksjoner. Feilaktig vedlikehold på Jetta TDI Registerreim gjør at beltet til å strekke eller slitasje tidlig, hindrer timing belte fra slik at dynamoen å skape nok spenning. Mangel på spenning fra dynamo hindrer at batteriet lades opp.

Ledningsnettet Problemer

Ledningsnettet i frontlykter fører til at batteriet løs spenning og hindrer 2003 Volkswagen Jetta TDI starter. De lyspærer også blåse ut tidlig på grunn av dette problemet. Den feil installasjon av ledningsnettet fører frontlyktene til å gå av og på i perioder under drift, eller når Jetta TDI er parkert. Når frontlysene begynner å virke av når motoren er slått av, batterispenningen avløp. Utskifting av ledningsnettet korrigerer denne lade problem på Jetta.