2003 Sonata Bakhøyttaler Installasjon

De bakre høyttalerne i 2003 Hyundai Sonata er en 6x9 oval design. Dette er en vanlig ettermarkedet høyttaler størrelse; så hvis du ønsker å forbedre lydgjengivelsen av Sonata høyttalere, har du mange høyttaler valg. Det er flere trinn involvert i å fjerne de eksisterende høyttalerne og installere nye, men arbeidet kan gjøres med noe mer forseggjort enn grunnleggende håndverktøy.

Bruksanvisning

1 Fjern de to 12 mm bolter fra mellom baksiden av baksetet bunnen pute og ryggputen med en 12 mm pipe, skralle og forlengelse. Skyv inn de to utgivelsene under forkanten av bunnen pute og løft baksetet bunnen pute for å fjerne det.

2 Fell ned bakseteryggen. Fjern de to 12 mm bolter fra baksetet beslaget på passasjersiden med 12 mm pipe, skralle og forlengelse. Fjern 12 mm bolt fra bunnen foran anker på hver side av baksetet side styrke med 12 mm pipe, skralle og forlengelse.

3 Slip ut sikkerhetsbeltet fra klippet øverst i hver av de bakre sidevanger. Løft sidevanger opp og deretter frem til å fjerne dem.

4 Åpne bagasjerommet og fjern de to 8 mm muttere fra undersiden av bakre dekk av bremselys forsamlingen med en 8 mm fastnøkkel. Fra innsiden av bilen, løfter lyset opp og ut av den bakre dekk og koble ledningene under.

5 Fjern de ni Phillips skruer fra forkanten av bakre dekk trim med en stjerneskrutrekker.

6 Lirke ut de bakre side pilar bekledninger og fjerne dem med et panel verktøy.

7 Løft fronten på bakre dekk panel og trekk den forover for å eksponere høyttalerne.

8 Fjern de fire Phillips skruer fra omkretsen av høyttaleren med Phillips skrutrekker. Trekk ut høyttaleren og koble ledningene.

9 Plugg ledningene inn i den nye høyttaleren. Sett den inn i åpningen og skru den på plass. Test høyttalerne deretter montere interiøret ved å reversere trinnene.