2003 Mitsubishi Lancer Slår Over men vil ikke starte

2003 Mitsubishi Lancer Slår Over men vil ikke starte


Feilsøking bilen når den ikke vil starte kan irriterende, spesielt når du har ingen anelse om hvor du skal begynne å lete etter problemet. Fikse en no-start problem på en 2003 Mitsubishi Lancer kan være et spørsmål om å gå gjennom en enkel sjekkliste. En ting du ikke trenger å sjekke er batteriet. Hvis bilen er snu, da batteriet fortsatt fungerer.

Bruksanvisning

Motor skrur men vil ikke starte

1 Sjekk bensintanken for å se om den er tom. Sett noen gallons av gass i tanken for å dekke muligheten for at drivstoffmåleren er ødelagt. Krype under bilen og spore drivstoffslangen fra drivstofftanken til motoren. Se etter områder langs drivstoff linje som kan være korrodert eller lekker gass. Ring en profesjonell mekaniker hvis du oppdager områder langs drivstoff linje som kan være korrodert.

2 Finn din drivstoffilteret og drivstoff pumpe. Rådfør deg med brukerveiledningen for hjelp til å finne bensinfilter og bensinpumpen. Inspiser begge komponenter for å sikre at de er i orden. Se etter korrosjon, overdreven skitt, løse ledninger og hull i drivstoffilteret og drivstoffpumpe. Bytt ut komponenter om nødvendig.

3 Gå til hetten område av kjøretøyet og lokalisere den timing belt deksel. Fjern timing belte dekselet. Inspisere hele lengden av reguleringsbeltet for å sikre at den fremdeles er intakt. Ring en profesjonell mekaniker hvis du oppdager at registerremmen enten har glidd av eller knakk helt.

4 Lokaltennpluggen i nærheten av topplokket på motoren. Kontroller tennpluggen for rustne områder eller fuktighet. Påse at tennpluggtilkoblingen. Kjøp en tennplugg tester og teste tennplugg for å sikre at det fungerer som den skal. Skift tennpluggen hvis nødvendig.

Hint

  • Ring en profesjonell mekaniker hvis du føler at det har vært alvorlig skade på bilen din.