2003 Mercury Marauder Specs

The Mercury Marauder er en unik bil som det var i utgangspunktet bygget på Ford Crown Victoria ramme med en kraftig V-8 motor. Bilen kan skilte med en glans-svart maling jobb med en matchende svart grill. Denne bilen debuterte i løpet av sommeren 2002, og var en populær bil blant Mercury entusiaster.

Drivverk

The Mercury Marauder er utstyrt med en 4,6 liters V-8. Motoren er i stand til 302 hestekrefter ved 5750 rpm. Motoren er i stand til 318 pund-fot dreiemoment ved 4300 rpm. Motoren er støttet av en fire-trinns automatisk girkasse.

Drive Train

The Mercury Marauder er 212 inches lang med en kropp bredde på 78,2 inches. Bilen sitter på 58,9 inches høy. Akselavstanden er 114,7 inches lang og egenvekt på er 4,195 pounds.

Interiør

The Mercury Marauder er standard med en fullstendig makt pakke som inkluderer elektrisk justerbare seter, elektriske vinduer, dørlåser og kraft seter. Bilen har plass til fem personer komfortabelt. Bilen leveres som standard med en AM / FM-radio med en kassettspiller og CD-spiller. Skinnseter er også standard i Mercury Marauder.

Sikkerhet

The Mercury Marauder er standard med sjåfør side og passasjer sidekollisjonsputer. Antispinnsystem og ABS-bremser er også standard på bilen.

Fuel Economy og Priser

Den opprinnelige MSRP på 2003 Mercury Marauder er $ 33,770. Bilen fikk 17 miles til gallon i byen og 23 mpg på motorveien.