2003 Kawasaki 360 Prairie Spesifikasjoner

The 2003 Kawasaki 360 Prairie er en all-terrain vehicle som idrett en rekke komponenter tilgjengelig kun på Kawasaki modeller. Ifølge ATV anmeldelse nettsted ATV Source, 360 Prairie transmisjons og bremsesystemer bruker proprietære komponenter som tjener til å sette bilen bortsett fra andre i feltet. Kjøretøyet er også utformet på en enkel måte, slik at det dannes en kjøreopplevelse som er ukomplisert.

Motor og ytelse spesifikasjoner

The 2003 Kawasaki 360 Prairie bruker en luftkjølt firetakts ensylindret motor med enkel overliggende kamaksler design. Motoren er 22 kubikk inches, og har et kompresjonsforhold på 8,3: 1. Boring og slaglengde måler 3,14 inches med 2,83 inches. Den all-terrain vehicle bruker en elektrisk startsystem om det inneholder en manuell backup i tilfelle systemfeil. Den 2003-modellen idrett også oppgraderinger til motorens elektronisk kontrollmodul som bistår mekanikk og forhandlere til å diagnostisere problemer med motoren i henhold til ATV Source hjemmeside.

Transmisjon og bremser

Overføring til 360 Prairie er en proprietær "Automatic Power-Drive System" med "Kawasaki Engine Brake Control" teknologi med høy til lav utstyr områder og en revers. Den endelige stasjonen for kjøretøy valgbar mellom en to-wheel drive system og en firehjulstrekk system med variabel differensial kontroll. Doble hydrauliske plater gir bremsekraft for ATV forhjulene mens en forseglet, olje-badet multi-disc bremsesystemet har samme funksjon for bakhjulene.

Ramme og oppheng

En stål dobbel-holderen tjener som bilens ramme og har en samlet lengde på 81.3 inches. Akselavstanden måler 49,2 inches. Samlet setehøyde og bredde på ATV måler 35,0 inches og 97,4 inches hhv. Slepekapasitet måler 1.100 lb, mens den bakre bagasjebærer kan bære opp til 242 pund

The Prairie 360 ​​forhjulsoppheng er en 6,7 tommers MacPherson system. Bakhjulsoppheng for kjøretøyet anvender en aluminium svingarm med et enkelt støt og syv tommer forhåndsbelastning justering.