2003 Jeep Rubicon Spesifikasjoner

2003 Jeep Rubicon Spesifikasjoner


I 2003 Jeep innført et nytt tillegg til sin Wrangler linje, Rubicon modell. Tilbys som en premium bil og rettet mot de som ønsket å off-road ble Rubicon godt mottatt. Rubicon regnes som en av de vanskeligste løypene i verden. Det er offisielt kjent som Rubicon / McKinney Road i Nord-California, og det er populært med Jeep og off road entusiaster.

Jeep gikk alle ut på å skape kjøretøyet oppkalt etter denne stien. Rubicon tjent masse ros fra lesere.

Motor og girkasse spesifikasjoner

Den 2003 Rubicon kom med en 4,0-liters V6-motor som produserer 190 hestekrefter og 235 fot-pounds av dreiemoment. Standarden overføring alternativet på denne bilen var en fem-trinns manuell, men en fire-trinns automatisk ble tilbudt som et alternativ. Gass kjørelengde for manuell girkasse konfigurasjonen ble rangert på 16 mpg byen og 19 mpg highway.

standard~~POS=TRUNC

Rubicon var ikke ment å være en luksuriøs bil og ikke mange standard funksjoner ble inkludert - var fokus først og fremst på sin evne på stien. Driver og passasjer sidekollisjonsputer ble tilbudt som standard, samt en kassettspiller. Bilen fikk en fire-stjerners krasj rating fra National Highway Traffic og Safety Administration. Jeep lagt fire hjul skivebremser i Rubicon, mens de andre modellene i årets hadde bare skiver foran / bak tromme systemer.

Off Road Capabilities

Stien er der 2003 Rubicon steg over konkurransen. Med en Dana bakenden, spesialisert suspensjon og en 4: 1 low-range overføre saken samt firehjulstrekk, det var mer enn rustet til å håndtere ujevnt terreng. Anmeldere bemerket at Jeep hovedsak tok en modifisert Jeep og produsert det på fabrikken. Mange entusiaster hadde vært å ta sine gamle Jeeps og gjøre disse trail-klar modifikasjoner.

Utvendig Mål og resultater

Den totale lengde av 2003 Jeep Rubicon ble 156,1 inches og bredden var 68,2 inches. Dette Jeep var 70,8 inches høy og hadde en totalvekt på 4,550 pounds. Maksimal slepekapasitet for denne modellen var 2000 pounds.

Den 0-60 rating for dette Jeep var 13,25 sekunder, og det klokket inn en kvart mile på 19.54 sekunder med en hastighet på 69 km / h. Bremsetester på 60-0 kom på 183.61 sekunder.