2003 Hyundai Sonata Specs

Sonata er et mellomstort, firedørs sedan fra Hyundai med en 4/5 pålitelighet rating fra Identifix, hvilke priser bilmodeller basert på reparasjon butikk rapporter, og en fem-års, 60 000 mil grunnleggende garanti. Sonata er tilgjengelig i tre trimme nivåer, med to tilgjengelige opsjonspakker. Edmunds, en leverandør av automotive informasjon og vurderinger, anbefaler Sonata som en pålitelig familie sedan eller pendler bil.

Mekanisk

Alle Sonata trim nivåer er bygget rundt en 2,4 liters direkte injisert fire-sylindret motor vurdert til 138 hk, med en valgfri oppgradering til en V6-motor. En seks-trinns manuell girkasse er standard for GLS trimme nivåer, mens andre trims kommer standard med en sekstrinns automatisk girkasse. Gass kjørelengde anslag for 2003 Sonata er 20 mpg for bykjøring og 28 mpg på motorveien.

Trim Nivåer

Basen trimme nivå er utstyrt med cruise control, fjern trunk release, kraft dører og speil, justerbart ratt, anti-tyveri alarm system, og seks-høyttaler lydanlegg med CD-spiller. GLS har lettmetallfelger, oppvarmede speil, fjern låser, og lær og tre trim, mens LX har oppvarmede skinnseter og en oppgradert lydanlegg.

Sikkerhet

Front sete sidekollisjonsputer, skivebremser, barnesikring, tåkelys, elektronisk bremsekraftfordeling og aktive hodestøtter foran leveres som standard på alle utstyrsnivåer. En alarm system er også standard for alle Sonatas.