2003 Harley Sportster 1340 med en lekker drivstoff linje

Harley-Davidson utstyrt 2003, 1340 cc Sportster med en gummi bensinslangen som bærer drivstoff fra tanken til forgasseren. Krympede slangeklemmer holder drivstoffslangen på drivstoff beslag på drivstofftanken petcock og forgasseren drivstoff bolle innløpet. Alder, ekstreme forhold og bensin med varierende additive pakker - hovedsakelig etanol innhold - kan føre til at gummidrivstoffslangen å svekkes og begynner å lekke. Skade på slangen og feil installert slangeklemmer kan også innføre en lekkasje i systemet. Avsløre og erstatte bensinslangen med en minimal mengde av arbeidskraft og verktøy.

Bruksanvisning

1 Ta av luftfilterdekselet ved hjelp av en skralle og Allen driver. Trekk luftrenser av bakplaten.

2 Løsne de to stor diameter bakplate-til-topplokk boltene med en Ratchet og Allen driver. Løsne de tre bakplaten-til-forgasser skruer ett eller to vindinger på en gang, ved hjelp av et kryss-mønster, inntil de blir frigjort fra forgasseren. Fjern bakplaten fra motoren. Inspiser bakplaten til forgasserpakning for skader. Kast og bytt om nødvendig.

3 Vri drivstofftilførselen petcock til "Off" posisjon.

4 Skill slangeklemme band på forgasseren og drivstofftilførselen petcock bruker diagonale cutters. Trekk den gamle slangen utenfor forgasser og petcock stussene. Tørk opp drivstoffsøl med en gang ved hjelp av en butikk fille.

5 Installer den nye bensinslangen på forgasseren stussen. Installer en ny slangeklemme på drivstoffslangen der den overlapper forgasseren stussen. Crimp slangeklemmen med slangeklemme tang. Sjekk pass og integriteten til slangeklemme.

6 Slip en ny slangeklemme på den frie enden av den nye drivstoffslangen. Monter slangen på drivstofftilførselen petcock kran. Crimp slangeklemmen på området der bensinslangen lapper petcock spiss bruker slangeklemme tang. Sjekk pass og integriteten til slangeklemme.

7 Installer bakplaten, pakning og bakplate-til-forgasser skruer, men ikke stramme skruene.

8 Skru på bakplaten-til-topplokk bolter, men ikke stram dem.

9 Trekk til bakplaten-til-forgasseren bolter til 30 til 60 tommers-pounds ved hjelp av en tommers-pund momentnøkkel og Allen driver. Trekk til bakplaten-til-topplokksbolter til 120 til 144 tommers-pounds.

10 Installer luftrenser. Installer luftfilterdekselet ved hjelp av en skralle og Allen driver.

Hint

  • Vær forsiktig når du arbeider på noen komponenter i drivstoffsystemet. Utfør prosedyren på et godt ventilert sted vekk fra åpen ild. Ikke røyk mens du arbeider på drivstoffsystemet.