2003 Harley Davidson Fatboy Spesifikasjoner

Harley-Davidson lanserte FLSTF Fat Boy til Softail linjen for 1990 årsmodell. For 2001, Harley-Davidson lagt innsprøytning til Softail-modeller og betegnelsen på Fat Boy ble FLSTFI. The Fat Boy er en av de mest karakteristiske Harleys. Det har dukket opp i en rekke filmer og TV-programmer - Arnold Schwarzenegger kjørte en i "Terminator II" og John Travolta og Tim Allen tok sin Fat Boys langrenn i "Wild Hogs".

motor~~POS=TRUNC

2003 Harley-Davidson Fat Boy har en 88 kubikk tomme, eller 1450 cc, luftkjølt tvilling sylindret motor med to ventiler per sylinder. 2003 Fat Boy har Harley elektroniske sekvensiell port bensininnsprøytning og en elektrisk starter.

Transmisjon Specs

Power er levert til bakhjulet på 2003 Fat Boy av en fem-trinns - en ned, fire opp - overføring med et karbonfiberforsterket belte endelige stasjonen. Clutchen, som med de fleste motorsykler, er en våt flerplate modell.

Kropp

2003 Harley-Davidson Fat Boy er bygget rundt en stål dobbel vugge ramme. Den 41,3-mm teleskopisk forgaffel gir fjæring foran mens i ryggen de to sjokkene er skjult under motoren for å gi sykkelen en hardtail utseende. Dette gir Fat Boy en litt hard tur, spesielt over humper. Både foran og bak bremser er to stempel calipers. The Fat Boy har rytter gulvbordene med en hæl-tå shifter. Elektronikk inkluderer et speedometer, kilometerteller og tripptelleren.

dimensjoner

2003 Fat Boy er 94,3 inches lang med en akselavstand på 64,5 inches. Den har en bakkeklaring på 5,1 inches og rytteren sitter 27,5 inches av bakken. Tørrvekt av Fat Boy er 669 pounds og drivstofftanken rommer 5 liter. 2003 Harley-Davidson Fat Boy ble tilbudt i seks farger.