2003 Ford Sport Trac Spesifikasjoner

Ford Sport Trac ble introdusert av Ford i 2000 som en mellomstor SUV med liket av en pickup lastebil. Designet var tilpasset fra Ford Explorer SUV. I løpet av sin jomfrutur år, ventelisten vokste til mer enn tre måneder, og det ble ansett som en av de beste biler av 2000. Ford Sport Trac er også ansett for å være den første sport utility lastebil. 2003 Sport Trac er et medlem av sin første generasjon. For 2011 er Ford planlegger å avvikle Sport Trac å gjøre plass til mer drivstoffeffektive SUVer.

Modeller og Klipper

Den 2003 Ford Explorer Sport Trac er en fire-dørs sport utility lastebil som kan romme fem passasjerer. Tilgjengelige trims inkluderer XLS, XLT og XLT Premium. Alle trims kommer standard med bakhjulsdrift, mens en fire-wheel-drive alternativ er også tilgjengelig. Premium Sport-konsernet og Adrenalin-pakken er også tilgjengelig som tilleggspakker etter XLT Premium. Den Adrenalin er et begrenset opplag modell som har en top-of-the-line lydsystem med en tilpasset subwoofer, custom interiør, en limited edition maling farge og off-road dekk.

performance Options

Basen drivverket for 2003 Sport Trac er en 4,0-liters V6-motor med 210 hestekrefter ved 5200 rpm. Boring og slaglengde er 100,4 x 84,4 mm og dens kompresjonsforhold er 9,7: 1. KM er 15 mpg i byen og 20 på motorveien. En fem-trinns automatisk girkasse er standard, med unntak av XLS-modellen, som leveres som standard med en femtrinns manuell girkasse. Funksjoner inkluderer klimaanlegg, CD lydsystem med fire høyttalere, bøtteseter, intermitterende vindusviskere, gass-trykk støtdempere og en fire-pinners trailer-slep sele. Høyere nivå trims inkluderer skinninteriør, et førsteklasses lydanlegg, cruise control, makt førersetet, tåkelys og trinn barer.

Sikkerhet og Priser

Sikkerhetsutstyret inkluderer kollisjonsputer foran, barnesikring dørlåser, fire-hjuls blokkeringsfrie bremsene, side-effekten dør bjelker og andre seterad setebelter. Valgfrie funksjoner som er tilgjengelige på høyere trimmer inkluderer en panikk-knapp, en tyverisystem og dørlåser med automatisk låsing. En 2003 Ford Sport Trac er rundt $ 8300 til $ 11 000 som i 2010, avhengig av trim og inkludert opsjoner.