2003 Ford Focus Specs

2003 Ford Focus Specs


Ford Focus har solgt mer enn 9,2 millioner enheter over hele verden og har vunnet over 60 priser, inkludert 13 Car of the Year Awards. 2003 Ford Focus kommer tilgjengelig i ulike former, inkludert en tre-dørs kombikupé, en fem-dørs kombi, en fire-dørs sedan og en stasjonsvogn, som gjør Focus egnet for ulike typer drivere.

Opptreden

Focus fungerer godt på veien og har gode kjøreegenskaper og styring. Focus SE, er LX og ZTS modeller er utstyrt med en 2,0 liters firesylindret motor og femtrinns manuell girkasse. Focus ZTS modellen er kraftigere, med en 130 hk motor i motsetning til 110 hk motor funnet i SE og LX modeller. Focus SVT Modellen gir enda mer kraft med en 170 hk motor og en sekstrinns manuell girkasse. SVT-modellen har også større skivebremser og en sport-tunet fjæring for bedre ytelse og håndtering. Alle de 2003 Ford Focus-modellene er forhjulsdrift og har valgfri cruise control, ABS-bremser og antispinn.

Interiør

2003 Ford Focus Specs

Alle Ford Focus-modeller sete fem passasjerer.

Focus er utstyrt med et romslig interiør med god plass til fører og foran og bak passasjerer med 39,3 inches av headroom, 53,7 inches av skulderplass og 43,1 inches av beinplass. Alle 2003 Focus-modeller har en kapasitet på fem passasjerer, med valgfri oppvarmede forseter, standard baksete og en skinnratt trim. Focus er også utstyrt med standard klimaanlegg og koppholdere. Som for stereoanlegg, alle 2003-modellene Ford Focus har standard CD / mp3-spillere. Den sporty Focus SVT-modellen er utstyrt med en oppgradert Audiophile lydanlegg.

Ytre

Alle Focus-modellene er utstyrt med 15-tommers lettmetallfelger og helårsdekk. SVT-modellen har 17-tommers lettmetallfelger og en sport eksos. SVT-modellen er basert på ZX3, en tre-dørs kombikupé. Utformingen av ZX5 er lik den ZX3, men det har fem dører i stedet for tre. Den firedørs sedan og femdørs stasjonsvogn har et betydelig større kropp, med en helt annen bak utforming enn de andre modellene. Alle 2003 Focus-modeller leveres med standard tåkelys og en valgfri glans eller metallic lakk.

Sikkerhet

2003 Ford Focus Specs

2003 Ford Focus stasjonsvogn har gode sikkerhetsvurderinger.

Foran fører og passasjer er standard, og sidekollisjonsputer er ekstrautstyr på alle 2003-modellene Ford Focus. Focus er også utstyrt med standard barnesikring. Alle de 2003 Ford Focus-modellene ble vurdert med fire stjerner i front og front-side krasj vurdering, inkludert fire stjerner for bak-side krasj rating - unntatt ZX3 kombi, som har en lav én stjerne bak-side krasj rating.