2003 Ford Explorer Problems

Den Explorer er Fords mellomstore SUV. Debuterte i 1990 for 1991 årsmodell, har det vært den mest solgte SUV i USA. 2003 Ford Explorer er en del av bilens tredje generasjon, og det er tilgjengelig i en rekke trimmer og pakker.

motorstøy

På noen biler med 4,6-liters motorer, kan det være en tikkende støy. Dette kan spores tilbake til feil ventilføringer. Et slikt problem ville kreve utskifting av topplokkene.

Oljelekkasje

Noen 2003 Explorers kan ha oljelekkasjer fra høyre side aksel. Dette kan være forårsaket av forseglingen kommer løs og spinne i huset. En komplett aksel montasje erstatning vil være nødvendig for å løse problemet.

Vehicle Struktur

På noen 2003 Explorers, kan bakluken glass strut bli utløst. I andre tilfeller kan det hengsel briste. Dette gjør glasset til å falle og muligens bryte. Forhandlere kan ha bakluke glass strut brak og / eller glass hengsler skiftes ut, avhengig av årsmodell. Explorers fra 2003 ville bare trenger hengslene erstattet (For 2002s, ville det være både struts og hengsler).

Firehjulstrekk og Transmission

En og annen problem med 2003 biler er med svikt i firehjulstrekk system og overføring. Som et resultat, vil den firehjulsdriften ikke fungerer og overføringen vil ikke forskyves på riktig måte. Kostnadene for reparasjoner vil variere ettersom feil er ikke spesifikke for noen del.

Differential Speed ​​Sensor

Noen få 2003 Explorers kan ha differensialfartsmåleren og tilhørende ledningsnett mislykkes. Dette kan ha negativ innvirkning på firehjulstrekk, overføring og ABS-bremser. Differensial speed sensor og ledningsnett må byttes ut til å ha alle nevnte komponentene komme tilbake til forsvarlig drift.