2003 Chevy Silverado spesifikasjoner

2003 Chevy Silverado spesifikasjoner


Ifølge nettstedet Conceptcarz er 2003 Chevrolet Silverado pickup GMs mest solgte kjøretøy. Silverado biler har et godt rykte for å være pålitelig og holdbar, langvarig pickup lastebiler.

Opptreden

Den 2003 Chevrolet Silverado er drevet av en 4,3-liters V-6 motor som produserer 200 hestekrefter ved 4600 rpm (oppløsning per minutt). Motoren har en 101,66 mm diameter og 88,4 mm slag, med en 9,2 til 1 kompresjonsforhold. Motoren har også en toppventil (to ventiler per sylinder). Til slutt, bærer denne 2003 Chevy en flerpunkts injeksjon drivstoffsystemet, med en hoved blyfri bensin tank.

Ytre

Utsiden av 2003 Chevrolet Silverado har kroppen side molding, foran og bak krom støtfangere og krom trimming på sidene av bilen. Den 2003 Chevy lastebil har også metallic lakk, med en glans frakk. Som for vinduene, de er alle varme-reflekterende glass. Det er en fast bakvindu og variabel periodisk vindusviskere.

Interiør

Innsiden av 2003 Chevrolet Silverado inkluderer en forsetet askebeger, forsetet sigarettenner, overhead konsollen med en oppbevaringsboks, sete koppholdere foran og både sjåfør-og passasjersiden dør hyller for oppbevaring. Som for komfort, er det et skinn ratt, forsetet midtarmlene, forsete justerbare hodestøtter og velour setetrekk.

Egenskaper

Standard funksjonene i 2003 Chevrolet Silverado inkluderer kjørelys, både fører- og passasjerkraft oppvarmet sort sidespeil og komplekse overflaten halogenlykter. Det er en bakre plattform skritt og tilhengerpakke. Denne 2003 Chevy lastebil har også ekstern strøm låser og servostyring, samt en-touch elektriske vindusheiser foran. Det er også en automatisk operasjon bakspeilet. Endelig, dette inkluderer 2003 Chevy Silverado en Delco AM / FM-lydsystem med fire innebygde høyttalere.

Sikkerhet

For sikkerhet, 2003 Chevrolet Silverado tilbyr både fører og passasjer foran kollisjonsputer med occupant sensorer, som inkluderer en "slå av" alternativet. Det er også tre-punkts hjul foran setebelter på både fører- og passasjerseter, samt en lap statisk senter belte for front-midtsete.