2003 Chevy 2500HD Spesifikasjoner

2003 Chevy 2500HD Spesifikasjoner


2003 Chevy 2500HD er en type Silverado med en høyere lastekapasitet enn standard Silverados. HD står for heavy duty. Med tre motorer, tre cab størrelser, tre transmisjoner, to bed størrelser og fire trims å velge mellom, å finne den rette lastebil for jobben er nesten garantert. Oppgrader til LT-modellen og blande forretninger med gleden av stilen og komforten som følger med de mange tilgjengelige alternativer, uten å ofre kraft og ytelse.

Motor og girkasse

Standard i alle modellene er en 6,0-liters V-8 motor som legger ut 300 hestekrefter og 360 fot-pounds av dreiemoment. To valgfrie motorer er tilgjengelig på alle modeller unntatt lastebil trim. Ett alternativ er en 6,6-liter, diesel V8, med 300 hestekrefter og 520 fot-pounds av dreiemoment. Den andre er en 8,1-liters V8 med 340 hester og 455 fot-pounds av dreiemoment. Maksimal nyttelast varierer fra 3100 til 4000 lbs., Mens maksimal slepekapasitet er 12.000 lbs. Standarden overføring på top-of-the-line LT-modellen er en fire-trinns automatgirkasse med overdrive og en valgfri fem-trinns manuell med overdrive er tilgjengelig. Alle andre modeller leveres standard med fem hastighet. Basen og LS-modellene har også en valgfri sekstrinns manuell, drive girkasse.

Hjuloppheng og styring

Alle modellene leveres standard med bakre tohjulsdrift med mulighet for deltid, firehjulstrekk. LT har en elektronisk, firehjulstrekk skift, mens i de andre modellene er manuell. Fordi HD er ment for tauing og haling tung last, har det en kraftig avstemt fjæring. På forsiden er et uavhengig opphengsystem med torsjon barer og gassdrevne sjokk og en anti-roll bar. På baksiden er det en bladfjærsystem med gassdrevne sjokk. Re-sirkulerende ball steeling er standard på alle modeller.

Interiør og Space

Alle modeller er tilgjengelig med regelmessige, utvidet eller mannskap drosjer, unntatt lastebil, som bare kommer med en vanlig drosje. Den vanlig drosje, med plass til tre, har 41 inches av hodet og benplass. Den utvidede cab, med to små bakdører gir passasjerene 38 inches av headroom og 34 benplass. De fire-dørs førerhus tilbyr 40 inches av headroom og 39 benplass. Arbeidet og grunnmodeller leveres standard med vinyl sitteplasser og en klut eller premium klut er valgfrie. LS-modellene leveres standard med premium klut og valgfri skinn, mens LTs kommer med skinn. LTs tilby foran bøtter og en bak, split-benk, mens de andre modellene har en 40-20-40 foran benk og delt eller full bakre benk. Alle kommer standard med air condition og en AM / FM stereo. LS og LTs kommer standard med, eller har som alternativer: cruise control, elektriske låser og vinduer, internett og en DVD underholdningssystem.

Sikkerhet

Alle modellene leveres standard med foran og bak ventilerte skivebremser, fire hjul, anti-lock oppbremsing og er tilgjengelig med en differensialbrems for bedre fremkommelighet på glatt føre. Også standard på alle er foran, passasjer og sjåfør kollisjonsputer og sidekollisjoner barer.