2003 Chevrolet Impala Wheel Nut Momentspesifikasjoner

2003 Chevrolet Impala Wheel Nut Momentspesifikasjoner


Når du installerer hjul på alle kjøretøy, inkludert Chevrolet Impala, er det viktig å følge produsentens spesifiserte hjul mutter dreiemoment spesifikasjoner. Ikke bare gjør det hjelpe bilen fungerer som den skal, men det forhindrer alvorlig potensiell skade på hjul, hjulnavene og bremser. Den hjulmuttermomentet er konsistent for 2003 modeller samt alle de produsert siden bilens gjeninnføring i 1994.

Definisjon av Wheel Nut Torque

Hjulmutter dreiemoment er måling som beskriver hvor tett en lug mutter festes som forbinder hjulet til bilen. Det er viktig å dreiemoment hjulmutrene til produsentens anbefalte spesifikasjonene. Slepe nøtter som er for løs gjøre ikke riktig og trygt feste hjulene. Slepe nøtter festet for hardt kan "strekke", forårsaker sprekkdannelser, klipping, løsne og bryte.

Chevrolet Impala Spesifikasjoner

Chevrolet anbefaler at hjulmutrene trekkes til med moment på 100 fot-pounds.

Riktig Trekke til hjulmuttere på en Impala

Når du strammer slepe nøtter, bruke en momentnøkkel for å måle når dreiemomentet når 100 fot-pounds. Siden Impalas har fem nøtter per hjul, trekk dem i et stjernemønster på hvert hjul for å sikre ensartethet. Re-dreiemoment mutterne etter kjøring på nye hjul for 50 til 100 miles, som metall kan deformere når det først brutt i.