2003 Cavalier Blower Motor Installasjon

Chevrolet sluppet Cavalier i 1982 årsmodell, og forlot den kompakte bilen relativt uendret til 1995. I 1995 årsmodell, Chevy fullstendig redesignet Cavalier og oppdatert utseende i 2003. 2003 Cavalier kom standard med en 140-hestekrefter, 2.2 -liter firesylindret motor. Den 2003 Cavalier kom også standard med air-condition. En vifte motor og vifte sirkulerer den avkjølte eller oppvarmede luften hele Cavalier varme- og kjølekanaler. Når viftemotoren svikter, kan du merke liten eller ingen luftstrøm fra ventilasjonsanlegget. Skifte viftemotoren på 2003 Cavalier er en rask prosess.

Bruksanvisning

1 Juster passasjersetet så langt tilbake som det går. Se under passasjersiden av dashbordet og finn viftemotoren, som festes til plast varmeapparat boksen.

2 Koble ledningsnettet fra viftemotoren, ved å trykke på låseknappen og trekker selen fra viftemotoren.

3 Fjern festevarme stakes - naglede lignende gjenstander som fester viftemotor - ved hjelp av en liten meisel og en hammer. Trekk viftemotoren ned og ut av Cavalier.

4 Sett den nye viftemotoren i ovnen boksen og skru den selvgjeng bolter - følger med viftemotor - før de fester viftemotor, med en skralle og socket. Tilbake boltene ut to eller tre omdreininger og stram til 3 til 4 fot-pounds, med en momentnøkkel og socket.

5 Koble ledningsnettet til viftemotoren.