2003 Accord Coupe Vs. Sedan

2003 Accord Coupe Vs. Sedan


Den 2003 Honda Accord var den første årsmodellen av den syvende generasjon av bilen. The Accord var tilgjengelig i en kupé kroppen stil og en sedan kroppen stil. The Accord coupe og sedan besatt lignende egenskaper, for eksempel muligheten til en firesylindret eller seks-sylindret motor. Imidlertid var det flere forskjeller mellom de to.

prisforskjeller

Som i 2010, har Honda Accord coupe en Kelley Blue Book verdi varierer mellom $ 9800 og $ 10 900. The Accord sedan er litt lavere enn coupe, som varierer mellom $ 9175 og $ 10 800.

Størrelse Forskjeller

The Accord coupe var en to-dørs, mens Accord sedan holdt fire dører. Kupé var ca 2 inches kortere enn sedan, og tilbød mindre last og innvendig plass. Begge kjøretøyene hadde en kapasitet på fem; likevel, kan tre personer passe mer komfortabelt i baksetet av sedan. Den sedan tillatt omtrent fem inches mer benplass i baksetet. Den coupe gitt mer benplass i forsetet med mindre enn en tomme.

interiør funksjoner

Hver modell av Accord coupe tilbudt strøm låser, i motsetning til Accord sedan. Strøm låses var ikke standard for Accord DX sedan og Accord DX sedan AT. Men LX og EX-modeller av sedan tilbys elektriske låser. Alle Accord sedan modeller tilbys barnesikkerhet dørlåser, mens Accord coupe modellene ikke var i besittelse at sikkerhetsfunksjon.

Cruise control var en standardfunksjon for alle Accord coupe-modeller. De Accord DX sedan modeller ikke bære cruise control som standard, men LX og EX-modeller gjorde.

Kupé tilbudt last området tie-downs, i motsetning til sedan-modeller.

eksteriør

The Accord sedan besatt en akselavstand på 107,9 inches, i motsetning til Accord coupe, som hadde en akselavstand på 105.1 inches. Den standard dekk for coupe var 205 / 65R / 15 og standard dekk for sedan var 195 / 65R / 15. Mens de to kjøretøyene var nesten identiske i bredden, sedan var omtrent en tomme og en halv høyere og to inches lengre enn coupe.

Alle Accord coupe biler ble utstyrt med automatisk frontlykter. The Accord DX sedan ikke tilbyr automatisk frontlykter.

Slå Diameter

Den sedan hadde en svingradius på 36,1 fot, mens coupe hadde en svingradius på 35,4 fot.