2002 Silverado 1500 Specs

Chevrolet Silverado 1500 pickup lastebil kom i fire forskjellige utstyrsnivåer i 2002. Disse var Base, Commercial, LS og LT. Alle versjoner var utstyrt med fire hjul ABS-bremser, bakhjulsdrift og firehjulsdrift, cab-back isolator, automatisk låsing hub og luftkondisjonering.

Motor og girkasse

Standard motorer for alle, men LT var en 4,3-liters V6 med 200 hestekrefter. LT hadde en 5,3-liters V8-motor med 285 hk som standard. Alternativer for de tre andre versjonene var en 4,8-liters V8 med 270 hk eller en 5,3-liters V8 med 285 hestekrefter. Alle versjoner kjøres på vanlig blyfri bensin.

LT har fire-trinns automatisk girkasse med overdrive, men LS, kommersielle og Base kom med femtrinns manuell girkasse med overdrive som standard. Men de fire-trinns automatisk girkasse med overdrive var et alternativ på disse tre modellene.

Hjuloppheng og bremser

Alle versjoner har en kort og lang arm forhjulsoppheng med torsion bar, spiralfjærer, gasstrykkstøt og front anti-roll bar. Bakhjulsopphenget har bladfjæring med bladfjærer og gasstrykksjokk. Bremsene i alle modellversjoner er ventilert plater foran og bak.

To-hjulstrekk er konvertert til firehjulstrekk manuelt i de kommersielle, Base og LS-versjoner, men LT har automatisk fire-wheel-drive engasjement.

Egenskaper

2002 Silverado 1500 versjoner har kjørelys, et senter høyt montert bremselys, side innvirkning barer, sjåfør og passasjer kollisjonsputer foran med oppsigelige passasjer airbag, en bakre skritt støtfanger, klarlakk single-tone lakk, krom støtfanger foran med to to kroker og trailer sele. De har også en turteller, oljetrykksmåler, analog instrument display, tilt ratt, en motor temperaturmåler og et voltmeter måler.

The Base og LS begge kommer med enten to dører eller fire dører, Commercial har bare to dører og LT har fire dører.

Elektriske vinduer er standard i LS og LT, som er cruise control, CD-spiller, ekstern nøkkelfrie oppføring, Theftlock radio tyverisikring, skinntrukket ratt, dørlåser, foran leselys, doble strøm eksterne speil, krom bar grill listverk, gulv teppe trim, panikkalarm og sikkerhetssystem.

LT har også tracker system, OnStar krise SOS, foran bøtte seter, skinn sete trim, sjåfør og passasjer oppvarmede seter og seteryggene, fører og passasjer armlener, 16 tommers lettmetallfelger, internett, et kompass, utvendig temperatur monitor, deep-farget vinduer og en bakre defroster som standard.

Kraftig traile, heavy duty ride suspensjon, differensialsperre og en trekkrok var alternativer på alle modeller.