2002 Seadoo Speedster Specs

BPR produserte 2002 Sea-Doo Speedster. Dens grunnlegger var Joseph-Armand Bombardier i 1937, og selskapets første produkt var en beltevogn for å reise gjennom snø. I 1968 lanserte selskapet den første Sea-Doo vannscootere. I dag har selskapet gjør vannscootere under Sea-Doo merkevare, snøscooter under Ski-Doo / Lynx merkevare, og terrenggående kjøretøy under Can-Am merkevare. Det eier Evinrude og Johnson merker av utenbordsmotorer.

Motor

2002 Sea-Doo Speedster hadde en V6 EFI Mercury M-Jet to-takts motor med 240 hestekrefter og en elektrisk starter. Motoren hadde siv ventil induksjon og en vannkjølt vanninjeksjon eksossystem. Motoren hadde variabel rente oljeinnsprøytning for smøring fra en tre-liters oljereservoar og var giret drevet. Drivstoffsystemet var EFI Multi-point injeksjon og båten hadde en kapasitet på 40 liter bensin.

drivverk

Den Speedster hadde en jetdrevet, med en 7,25 tommers fire-blad impeller laget av rustfritt stål. Den hadde en blandet flyt, høy-volum enkelttrinns strålepumpen. Ratt dysen svingevinkel var 26 grader, og stasjonen vil operere i et minimum av 35 inches av vann. Båten hadde en manuelt justerbar trim plate og en weedless, "Hydro-Surge" inntak rist. Eksosanlegget var en makt-innstilt dual lyddemper som avsluttet gjennom akterspeilet.

Skrog og dekk Funksjoner

Skroget av 2002-Speedster var av glassfiber og balsa kompositt. Drivstofftanken, oljereservoar, seter og foran lagring dekselet var polyuretan. Båten hadde rustfritt stål baug og akter maljer, pullerter, håndtak og en badestige. Den hadde en sjåfør og passasjer konsoll, oppbevaringsrom i front og bak, skibod og en innebygd i isen brystet. Stammen hadde teppe. Båten hadde også teppe, og en teppebelagt dekk og plattformen var valgfritt. En bakre ski-slepekrok og en ski post kom som standard utstyr.

Cockpit

Cockpiten holdt en speedometer, turteller og drivstoff / olje målere. Den hadde et speil, koppholdere og en frontrute. Svingbare bøtteseter var standard for føreren og tre passasjerer. Båten hadde også en AM / FM / CD-radio.

Sikkerhets egenskaper

2002 Speedster hadde en utløsersnoren, en RPM limiter og en overopphetings advarsel enhet. Båten hadde lanterner, dekk lys og horn. En automatisk lensepumpe og bryteren var standard utstyr.

Dimensjoner og vekt

2002 Sea-Doo Speedster var 198 inches lang og hadde en bredde på 91 inches. Det ville utkast i 12 inches av vann og hadde en død økning på 20 inches. Vekten av båten var 1,710 lbs., Og det hadde en maksimal kapasitet på 905 lbs av passasjerer og bagasje under drift i rolig vann. Det ville holde fem passasjerer.