2002 Roush Mustang Specs

2002 Ford Roush Mustang tilbyr mange oppgraderinger gjennom aksje Mustang i ytelse og styling. Denne bilen er også kjent som den 360R eller Roush GT. Roush er et uavhengig selskap grunnlagt av den racer Jack Roush som låter nye biler som selges videre med oppgraderinger og ettermarkedet alternativer. Den opprinnelige prisen på denne bilen var rundt $ 40 000, avhengig av hva slags oppgraderinger du utrustet din Roush Mustang med.

Motor

Den Roush Mustang var tilgjengelig med en 4,6-liters V-8. Det var en overliggende kamaksler motor med kompressor og produsert 360 hestekrefter ved 5750 rpm. På 3000 rpm, det levert 375 fot-pounds av dreiemoment. Bilen kan gå fra 0 til 60 mph på 4,3 sekunder.

Overføring og oppheng

Overføringen tilbys med denne bilen var en femtrinns, kortkastende enhet. Suspensjonen var tilgjengelig med en rekke tilpassede fjæring og støtdempere alternativer.

Interiør og Eksteriør styling

Den Roush Mustang hadde spesielle ekstra funksjoner som ga det en mer aggressiv og sporty utseende. Det er mange karosserivarianter produsert av Roush for 2002 Mustang modell. Kroppen stiler og interiør var tilgjengelig i trinn 1 til 4. Hver kropp og interiør stil tok inspirasjon fra racerbiler og klassiske Mustangs. Bilen var utstyrt med racing striper, skinnseter og metallplate pedalene.

Drivstoff og drivstofføkonomi

2002 Roush Mustang motor kreves blyfri bensin. Bilen ble vurdert av EPA for å få 17 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. Gasstanken på kjøretøyet hadde en kapasitet på 15,5 liter.