2002 Polaris Sportsman 400 Specs

2002 Polaris Sportsman 400 Specs


2002 Polaris Sportsman 400 er en all-terrain vehicle produsert av Yamaha. Det er en fire-hjulet stasjonen kjøretøy i stand til å kjøre i ulendt terreng, opp bratte bakker og gjennom sand og gjørme. The Sportsman 400 kommer med mange av de samme funksjonene som Sportsman 500, selv om 400 er en all-around mindre kjøretøy.

Vekt

The Sportsman 400 veier inn på 697 pounds og har en slepekapasitet på 850 pounds. Det kan også bære 270 pounds av last på sine to bagasjehyller, som er plassert på forsiden og baksiden av kjøretøyet.

Motor

En 425-cc, fire-takter, væskekjølt motor leveres som standard på Sportsman. Motoren har en oljekapasitet på to liter og er utstyrt med en elektrisk start. Den har også en uttrekkbar start som kan brukes i en nødssituasjon dersom den elektriske start svikter.

bremsesystem

Bremsene foran på Sportsman 400 betjenes med et håndtak på styret, mens bakbremsen drives med fotpedal. Foran og bak bremser er både hydrauliske skivebremser. Nødbrems er også standard utstyr.

dimensjoner

The Sportsman 400 er 81 inches lang, 47 inches høy og 46 inches bred. Akselavstanden er 51 inches tvers, og den har en bakkeklaring på 11 inches.

Overføring

Den automatiske Polaris Variable Transmission har høy / lav gir og revers. The Sportsman har on-demand firehjulsdrift, noe som betyr at du kan skifte til firehjulsdrift mens du kjører bilen.

dekk

The Sportsman 400 har to forskjellige dekkstørrelser foran og bak. Fordekk er 8 inches bredt mens bakhjulene er 11 inches bred. Begge blåses opp til 5 psi.

Suspensjon

En uavhengig fjæring med anti-roll bar og to twin-tube støtdempere bak bidra til å gi stabilitet under kjøring.

drivstoff~~POS=TRUNC

En 5,25-liters bensintank leveres som standard.