2002 Mazda Tribute Problemer

2002 Mazda Tribute Problemer


2002 Mazda Tribute SUV er en robust bil som tillater føreren å nyte både on-road og off-road aktiviteter. The Tribute har også vært en del av noen tilbakekallinger, som hver kan sette fører og passasjerer i fare under visse betingelser. Ta kontakt med din lokale forhandler hvis du ikke vet om bilen har blitt fikset under disse minnes.

Bakluke Latch

2002 Mazda Tribute bakre bakluke låsen har blitt tilbakekalt for ikke å møte Federal Motor Vehicle Safety Standard nr 206. Låsen oppfyller ikke kravene til treghet styrke som kreves for å holde bakluken stengt i alle typer kollisjoner, noe som kan sette bilens beboerne i fare. Du kan ta deg Tribute i å ha flere komponenter i låsen systemet erstattet så det vil møte sikkerhetsstandarder.

Master Cylinder

The Tribute bremsesystem har også vært gjenstand for en tilbakekalling, særlig i forhold til master sylinder: En av hoved sylinderens sel kan mislykkes, forårsaker bremsevæske å lekke ut. Tapet av bremsevæske kan gå ubemerket, noe som vil redusere bilens bremseeffekt og føre til en mulig kollisjon. Du kan ha din hovedsylinder sjekket for å se om det er en del av tilbakekallingen, som ikke alle 2002 Tributes master sylindere blir påvirket av den defekte segl.

Accelerator Cable

Den akselerator kabelen festes til bilens effekt, bidrar til å åpne den når sjåføren trykker på gasspedalen. Et problem med Tribute akselerator kabelen kan hindre at gass lukke til den posisjonen den skal være på når bilen går på tomgang. Denne defekt kan øke den avstand kjøretøyet må stoppe, noe som kan føre til en ulykke.

ABS

The Tribute ABS modulkontakten kan ha feil sel, som kan tillate utenlandske materialer for å gå inn i modulen. Disse forurensninger kan reise bilens ABS varsellampe, samt føre til at modulen overopphetes og forårsake et kjøretøy brann. Du kan ta deg Hyllest til en bilforhandler, hvor modulen kan erstattes hvis pakningene er defekt.