2002 Hyundai Dynamo Installasjon

2002 Hyundai Dynamo Installasjon


2002 Hyundai dynamo svinger med bruk av en toppjusteringsbolten. Denne bolt, da løsnet, gjør det mulig for generatoren å svinge innenfor et slisset dynamoens monteringsbrakett, og dermed stramme eller løsne tilbehøret drivremmen. Sjekk alltid plakat på dynamoen tilfelle for strømstyrken rating. Dynamoer er modell- og utstyr spesifikke til en viss grad. Strømstyrken produksjonen vil være høyere enn standard dynamo når elektriske vinduer, seter, klimaanlegg og andre alternativer er tilstede.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batteripolen, med en skiftenøkkel. Løsne dynamoen øverste justeringsbolt og nedre festebolt, ved hjelp av en skiftenøkkel. Skyv dynamoen i mot midten av motoren for å løsne den serpentin beltet. Løft remmen av dynamoen skivene, men ikke ta beltet fra resten av trinsene.

2 Fjern plast kontakten på baksiden av dynamoen ved å trekke den ut. Ta ut større batterikabelen som kan ses på baksiden av generatoren, ved hjelp av en skrunøkkel for å fjerne mutteren og løfte tråden ut av terminalen.

3 Fjern de to boltene som fester dynamoen til monteringsbraketten og fjerne dynamoen.

4 Installer den nye dynamoen ved å skru toppen og bunnen fester boltene i festebraketten for hånd. Ikke stram dem ennå.

5 Installer den store batterikabelen på terminalen på baksiden av dynamoen. Skru på og trekk til mutteren.

6 Skyv plast kontakten på baksiden av dynamoen. Plasser serpentin beltet på dynamoen skivene. Trekk generatoren opp og ut å påføre strekk på beltet. Mens du holder spenningen på dynamoen, stramme justeringsskruen på toppen.

7 Stram den nedre dynamo montering bolt, ved hjelp av en skiftenøkkel. Installer den negative polen på batteriet og skru med en skiftenøkkel.