2002 Ford F150 Truck Tilbakekalling

2002 Ford F150 Truck Tilbakekalling


2002 Ford F-150 tilbyr allsidigheten til en lastebil med last og transport av tauing evner. F-150 har også en bil-lignende interiør og noen modeller selv komme med fire dører. Fire minnes for F-150 har blitt utstedt siden 2002 modeller ble solgt. Noen av tegnet lastebiler kan bli tatt til en Ford forhandler serviceavdeling, hvor korreksjoner til lastebilen vil bli gjort.

Lykte Assembly

Sabersport produsert frontlys samlinger for noen 2002 Ford F-150s som ikke er i overensstemmelse med føderale retningslinjer for sikkerhet, spesielt fordi de mangler den gule linsen på siden av enheten. Uten gult objektivet, kan andre sjåfører ikke gjenkjenner bilen signaliserte med å snu, noe som kan resultere i en krasj.

Fartskontroll

Ford har utstedt en tilbakekalling på alle F-150s utstyrt med tilleggshastighetskontroll system. En defekt deaktivering bryter for hastighetskontroll system kan overopphetes, noe bryteren for å røyke og muligens starte et kjøretøy brann. Den fartskontroll tilbakekalling startet i 2006, med Ford å sende ut brev til F-150 eiere ber de bringe lastebil inn forhandlere for service.

Bilberging

På Ford F-150s utstyrt med slepe pakke, ble noen av belysnings adaptere installert på lastebilene funnet å være defekt. De defekte adaptere kan føre til at stopplysene og blinklys på tilhenger ble tauet av en F-150 ikke fungere skikkelig eller i det hele tatt, noe som øker risikoen for en kollisjon med biler som reiser bak F-150.

fuel Filter

På noen 2002 Ford F-150s, kom en defekt drivstoffilter installert på lastebilen. Et problem med de kontaktene som fester drivstoffilteret til drivstoffledningen kan føre bensin lekker ut. Tilstedeværelsen av bensin i motorrommet på F-150 kan resultere i et kjøretøy brann, setter beboerne i lastebil i fare for personskade. De defekte drivstoffilter ble tilbakekalt i 2006.