2002 Dodge RAM 2500 Tilbakekalling

2002 Dodge RAM 2500 Tilbakekalling


Dodge har syv minner som påvirker ytelsen til 2002 Ram 2500. Noen av disse minnes bare påvirker noen av lastebilene som tilbakekallingen for vindusviskeren modul som er defekt på bare 1364 Rams, men andre minnes på Ram 2500 kan utgjøre en brannfare eller kontrollspørsmål.

Utvendig belysning Recall

2002 Dodge Ram 2500 har to minner for utvendige belysning problemer. Over 16.000 Dodges, inkludert Ram 2500, må ha hjørne og støtfanger lampe forsamlinger erstattet fordi lysarmatur ikke har nok lys. Ifølge Carcomplaints.com, gjør lampen forsamlinger ikke er i samsvar med de riktige standarder og må byttes ut med de som gjør oppfyller belysning krav. Den andre utvendig belysning tilbakekalling påvirker reflektorer på Ram 2500 som ikke kan bli sett av et annet kjøretøy på ønsket avstand. Disse refleksene er plassert på siden, baksiden og kantene på lastebil.

Drivstoff Ytelse Kit Tilbakekalling

Ifølge RepairPal.com. mer enn 44.000 Dodge lastebiler har blitt tilbakekalt på grunn av defekte drivstoff ytelse kits. Disse pakkene brekke og forårsake små biter av materiale til å strømme inn i gass av Ram 2500 forårsaker gassen til jam i åpen stilling. Denne feilen kan føre til at lastebilen for å akselerere og hoppe frem skape en ulykke. Dette fastkjørte gass vil også øke bremselengden av Ram 2500. Forhandleren vil erstatte disse defekte ytelses kits med nye kits som ikke tillater materialet å strømme inn gassen.

ABS kontrollmodul Recall

2002 Dodge Ram 2500 har blitt tilbakekalt for problemer med antilåsebremsesystem (ABS) modulen er defekt. Lastebilene som kommer med fire hjul ABS-bremser har vært kortslutning fordi syre fra batteriet er lekker på krets. Dette elektrolytt fra batteri skader kretsen på ABS-bremser som skaper en brannfare. Den ABS kontrollmodulen må inspiseres av forhandleren og erstattes hvis denne defekten er funnet på 2002 Ram 2500.

Powertrain Recall

Førtiseks tusen fire-wheel drive Dodge lastebiler ble tilbakekalt fordi bakakselen sveisen kan bryte skade calipers på bremsene. Når dette oppstår skade på målepunktene, fører det til at lastebilens bremseslanger å skille fra målepunktene. Den 2002 Ram 2500 vil miste bakbremsene når dette problemet oppstår. De bakre bremsekalipere må ha forsterket for å forhindre bremse linjen fra å bryte vekk fra målepunktene.