2002 Chevy Trailblazer Struts Tutorial

Forhjulsopphenget på noen modeller av en 2002 Chevrolet Trailblazer bruker en strut. Staget har en spiral rundt det som bestemmer kjørehøyde av kjøretøyet, mens strut demper på turen. Hvis strut mislykkes, da bilen vil være vanskelig å stoppe, vil håndtering lide og turen kvaliteten vil lide. Ta av og sette stavene tar om og time per side å gjøre.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen og stapp bakhjulene. Løft fronten med jack og sted bukker under rammen på hver side. Ta av forhjulene ved hjelp av et dekk skiftenøkkel og sett dem til side.

2 Unbolt staget fra spankulere tårn på rammen med 3/8-inch skralle og socket. Unbolt bunnen av strut fra nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Trekk spankulere ut av hjuloppheng foran.

3 Installer våren kompressorene på spankulere med 3/8-inch skralle og socket. Unbolt toppdekselet på staget med en fastnøkkel og en sekskantnøkkel. Trekk spankulere ut fra bunnen av spolen med hendene.

4 Installer en ny spankulere på spolen og hetten ved hjelp av hendene. Monter lokket på spankulere med en sekskantnøkkel og en fastnøkkel. Fjern spankulere kompressorer med 3/8-inch skralle og socket.

5 Installer struts inn i hjuloppheng foran med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Installer forhjulene med dekk skiftenøkkel og senke bilen av bukker hjelp av jack.