2002 Chevrolet Silverado Strøm Window Motor Installasjon

2002 Chevrolet Silverado bruker en tvilling vertikal stolpe kabel med fjernkontroll vinduet motor type regulator. Denne type regulator er kjent for ikke på grunn av kablene bryte eller filtrer seg sammen i motoren. Dette oppsettet er bedre kjøpes som en enhet i motsetning til individuelt. Det er risikabelt å forsøke å erstatte motoren alene fordi kabelen er vanskelig å holde fra å rakne når motoren er fjernet. Forsøk på å spole kabeltrommelen på motoren er vanskelig.

Bruksanvisning

1 Fjern de to Phillips skruer i armlenet, ved hjelp av Phillips skrutrekker. Sett vanlig skrutrekker mellom dørpanelet og døra og lirke ut trim festene som fester dørpanelet til døren. Trekk dørpanelet langt nok borte fra døren for å koble de elektriske kontaktene fra baksiden av dørpanelet, inkludert vinduet bryteren.

2 Skrell fuktsperre borte fra døren for å få tilgang til tilgangshullet i døren. Fjern støpselet fra vinduet motor. Fjern vinduet fra de horisontale kanalene på begge vertikale innlegg. Sett vanlig skrutrekker mellom vinduet og øvre døren å kile vinduet på plass slik at det ikke vil falle.

3 Fjern boltene som fester vinduet regulator og motor, med en 10-mm kontakten. Fjern regulatoren fra tilgangspanelet åpningen.

4 Installer det nye vinduet og motor i omvendt rekkefølge.