2002 Buick LeSabre Inside Dørtablå Removal

2002 Buick LeSabre største innvendig dør panel er festet til dørkarmen ved en håndfull av plastklemmene er festet til den indre kant av panelet. Det finnes også noen få Phillips skruene som holder panelet på plass. For å få tilgang til skruene, er det noen komponenter av dørpanelet du må fjerne. Prosessen gjelder alle 2000 til 2005 Buick LeSabre modeller.

Bruksanvisning

1 Åpne døren. Sett tuppen av trim pinne inn i enten hjørnet av innvendig dørhåndtak bezel. Lirk rundt ringen med stokken for å frigjøre den. Guide den bort fra døren panel.

2 Snu rammen rundt, og finn selen kommer fra den. På den øverste kanten av selen vil du se en hvit fane. Trykk den med flat skrutrekker og trekk den bort fra panelet koble den.

3 Finn Phillips skruen på innsiden dørhåndtaket hulrom. Fjern det.

4 Sett trim pinne inn i øverste hjørne av den trekantede speil dekkpanelet. Noen modeller har en diskant i speilet dekkpanelet. Lirke nedover for å frigjøre speildekkflaten. Skyv tappen høyttaler forbindelse med flat skrutrekker og dra den bort for å koble den.

5 Bryt opp hjørnet på den rød refleks i bakkant av dørpanelet med trim pinne. Trekk reflektor av. Det er en Phillips skrue i sitt hulrom. Fjern det.

6 Sett dørpanelet klippet verktøyet eller sparkel mellom dørpanelet og dørkarmen. Begynn i øvre bakkant. Skyv håndtaket fra deg for å lirke dørpanelet klippet ut. Flytt ned og gjenta prosessen. Fortsett til du har poppet alle kantene på dørpanelet av.

7 Ta tak i dørpanelet og skyv den oppover, og trekk den bort fra dørkarmen. Bak dørpanelet, finner du en elektrisk sele. Koble den til å skille dørpanelet fra døren.