2002 Audi A6 vil ikke starte

2002 Audi A6 vil ikke starte


Audi A6 er en luksus stil sedan. I 2002 ble A6 tilbys med en 3-liters V6-motor og også med en 4,2-liters V8. Mange 2002 A6s har også firehjulsdrift. Dessverre for Audi eiere, Consumer Reports rangert Audi A6 som en av de minst pålitelige bilene og Audis generelt som upålitelig. Enhver bil kan mislykkes i å starte på et gitt tidspunkt. Det er en rekke ting du kan gjøre hvis din Audi A6 ikke starter.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har gass i tanken. Selv om gassmåler sier at du har nok, legger mer for å være sikker. Din gassmåler kan være brutt. Hvis du ikke har gass, vil Audi ikke starte.

2 Slå på tenningen og se om check engine lyset kommer på. Hvis den gjør det, så din Audi A6 motor datamaskinen får strøm. Hvis den ikke gjør det, kan det bety et problem med datamaskinen eller noe så enkelt som en ødelagt ledning.

3 Slå på Audis tenningen og sjekk for å se om vindusviskerne jobber. Hvis vindusviskerne er treg, kan det tyde på at batteriet er lavt. Du kan fikse dette ved å hoppe i bilen og la den gå i noen timer.

4 Lytt etter en banging lyd. Hvis din Audi gjør en banging lyd, kan det være et alvorlig problem med motoren. Hvis du hører en hyling eller høyfrekvent lyd, kan et belte være løs. Ta bilen til en mekaniker.

Hint

  • Hvis olje lyser, få bilen til en mekaniker med en gang. Dette kan være farlig.