2002 4Runner Installasjon av lyskastere

The 2002 Toyota 4Runner frontlys består av en boenhet, og en pære som finnes i boligen. Vanligvis en feil på en enkelt frontlys betyr en pære har gått dårlig. I så fall betyr hele frontlys trenger ikke å byttes ut, og du kan bare endre dårlig pære. Men kanskje du trenger å endre huset i tilfelle at enten kroppen eller linsen blir sprakk. I så fall må du ta av huset fra grillen, og ta den ut av bilen.

Bruksanvisning

fjerning

1 Sett tenningen i "Off" posisjon, og koble den negative batterikabelen. Du bør gjøre disse tingene når du arbeider på 4Runner elektriske deler.

2 Åpne panseret og finn baksiden av frontlys du vil erstatte. Fjern den elektriske kontakten fra baksiden av frontlys pære. Trekk kontakten ut de to utstikkerne.

3 Ta av sidemarkerings skruen. Denne skruen er plassert på den øvre kant av grillen, i nærheten av spalten mellom sidemarkerings og frontlys huset. Trekk sidemarkeringslys bort fra bilen. Du må kanskje lirke forsiktig med en flat, plast objekt å bryte forseglingen. Trekk ut sidemarkeringslys elektriske kontakten.

4 Ta av trim stykke fra under frontlys linsen. Dette er en plastbiten som festes med klips til grillen. Du kan bruke en flat skrutrekker til å lirke den av, men vær forsiktig så du ikke sprekke eller riper i stykket.

5 Ta av lyktehuset beholde muttere og bolter. To nøtter er plassert på utsiden av huset, avslørt når du fjerner sidemarkør. En bolt er i topp indre hjørnet av huset, og en annen under huset, avslørt når du fjernet trim stykke.

6 Trekk sammenstillingen ut av grillen fra fronten av lastebilen.

Installasjon

7 Sett den nye frontlys i grillen. Sett de to boltene på yttersiden av huset i sine hull på grillen.

8 Bytt ut de to muttere og to bolter.

9 Smekk trim stykke tilbake på plass.

10 Koble sidemarkeringslys elektriske kontakten, og returnere markøren til plasseringen. Sett skruen og stram.

11 Koble den elektriske kontakten til frontlys pære ved å skyve den på de to utstikkerne. Re-koble den negative batterikabelen.

Hint

  • Hvis pæren i den gamle frontlys forsamlingen fortsatt fungerer, fjerne den og holde den for fremtidig bruk.