2001 Toyota Tundra V8 Spesifikasjoner

2001 Toyota Tundra V8 Spesifikasjoner


Først gjort tilgjengelig for allmennheten forbruker i 1999, Toyota Tundra pickup lastebil ble snart et populært kjøretøy kjøp på begynnelsen av 2000-tallet. 2001 Tundra V8-modeller hatt spesiell oppmerksomhet som Toyota utvidet til full størrelse pickup lastebil markedet historisk sett dominert av de amerikanske bilprodusentene. Siden den gang, tundra fått tittelen som den første amerikanske utseende full størrelse pickup lastebil laget som en import og 2001 gjennom 2003-modeller hadde mye å gjøre med denne oppfatningen (nesten 109 000 solgte enheter i 2001).

grunn~~POS=TRUNC spesifikasjoner

Lager med en åtte-sylindret motor, kunne Tundra produsere 245 hestekrefter og 315 pund-fot dreiemoment. Selv ikke nok til å matche det av en tilsvarende klasse Dodge eller Ford lastebil i hale på den tiden, i 2001 V8-modellen var ganske morsomt for forbrukeren hauling materiale i lastebil seng eller en lett båt. Den samme motoren tilnærming vil senere bli oppgradert til å opptre på 300 hestekrefter og 400 pund-fot dreiemoment.
California V8-modeller kom med et obligatorisk klimaanlegg pakke sammen med de andre Tundra modeller fordelt.
Store lastebiler historisk ikke gjøre det bra i gass effektivitet og Tundra 2001 V8 og sin 4,7-liters motor var ikke noe unntak. Per regjeringen karakterer lastebil produsert en mager 14 mpg med bykjøring og 17 mpg på motorveien. Noe av denne gassforbruket kan reduseres litt ved å bruke overdrive-modus når du kjører. Den V8 fetter, V6, ga bedre resultater for den prisbevisste.
Tundra V8 kom med enten automatgir eller manuell girkasse alternativet. Den automatiske versjonen ble presset av de fleste forhandlere, men det manuelle alternativet var tilgjengelig ved bestilling eller med annen lastebil på mye.

modell Ulempene

2001 Tundra modeller, V8 og ikke-V8, alle kom med ganske stive seter som viste forbrukerne av litt. Når det er sagt, konkurransens tilbud var en enkel benk, så mens Toyota setet var en ulempe at det ikke var en dealbreaker.
For de større modellene med tilgang hytta, Toyota ga inntrykk av en fire-seters lastebil, men i praksis bare barn kan virkelig være behagelig å sitte i baksetet for lange stasjoner. Den benplass plass var ikke nok for den gjennomsnittlige voksne.

Juridiske problemer

Forgjengeren lastebil av Tundra var kjent som T100. Ikke overraskende, Toyota ønsket til neste linje for å bli navngitt T150. Men Ford advokater hadde et problem med dette, og modellene 2000 og 2001 ble omdøpt til Tundra å avgjøre spørsmålet.