2001 til 2005 Honda Civic toppakning erstatning tips

2001 til 2005 Honda Civic toppakning erstatning tips


Skifte en toppakning i en 2001 gjennom 2005 Honda Civic er mye arbeid, men hvis du er hendig i garasjen, kan du spare mye penger ved å gjøre arbeidet selv. Bytte toppakning krever at du fjerner alle forbindelseslinjer og å løfte hodet ut av motorblokken. Det er mange potensielle fallgruver i erstatningsprosessen at du kan unngå med en liten bit av framsyn og planlegging.

Wire Merking

Når erstatte toppakning du må fjerne masse ledninger og slanger som kobles til hovedsystemer, herunder radiator slanger, tenning ledninger, kjøleledninger og elektriske kontakter. Sørg for å nøyaktig merke disse ledningene og linjer slik at du senere kan re-feste dem på riktig sted. Det kan være nyttig for å skape en stor skjematisk diagram av motoren og etiketten, hvor hver linje opprinnelig var festet.

Leder fjerning

Dobbeltsjekk for å være sikker på at alle kontakter og linjer er frakoblet før du forsøker hodet fjerning. Selv om dette kan virke kjedelig, fjerne hodet med en linje fortsatt koblet vil medføre ekstra deler kostnader og kan resultere i kjølevæske eller drivstoff lekker og væskesøl. Mens de fleste av toppakning endringen er en en-person jobb, kan du ønsker å verve en hjelper når pakningen fysisk fjerne, så det er ganske tung.

Unngå drivstofflekkasje

Etter at du har koblet fra timing belte, må du koble fra drivstoffslanger fra inntaket manifold. Sørg for å umiddelbart koble linjene med en drivstoffledning stopper; ellers drivstoff er egnet til å lekke på motoren, på arbeidsflaten og på deg.

bolt Oljebehandling

Avhengig av tilstanden til motoren din, kan du oppleve problemer når du prøver å gjenopprette boltene til riktig plass på blokken. En måte å bidra bolt reattachment er å kort suge boltene i motorolje før du setter dem inn igjen. Motorolje vil tjene som et smøremiddel for bolten og er ikke skadelig for bilen din.

Vannpumpe og Timing Belt

En feil i Honda Civic design er det mye arbeid som kreves for å få tilgang til Registerreim og vannpumpe. Skifte disse to komponentene ved eller nær 115.000 miles er både nødvendig for fortsatt funksjonalitet og ganske dyrt, gitt hvor mye arbeid som trengs for å få tilgang til dem. Du bør vurdere å erstatte både vannpumpe og timing belt samtidig som toppakning. Når du bytter toppakning, har du allerede gjort alle de prep arbeidet som kreves for Registerreim og vannpumpe erstatning, så å erstatte disse tilleggskomponenter samtidig vil spare deg for mye arbeid i det lange løp.