2001 S-10 Blazer 4X4 Problemer

2001 S-10 Blazer 4X4 Problemer


Det har vært tre minnes på 2001 Chevrolet S-10 Blazer 4X4 SUV, to knyttet til SUV lyssystem og en på grunn av en defekt sikkerhetsbelte spenne basen. I tillegg til disse minnes, har eierne av 2001 S-10 Blazer rapporterte tidlig svikt i bilens drivstoffpumpe.

belysning Problemer

2001 S-10 Blazer 4X4 er en del av belysningen tilbakekalling som gjaldt ulike problemer som oppsto i mer enn 500.000 Chevrolet biler. En multifunksjonsbryter i lyssystemet av disse kjøretøyene utviklet en åpen krets som hindret stopplys og fare lamper fra arbeidslivet. Et annet problem belysning oppsto fordi side reflektorer ikke oppfyller nasjonale standarder. Bryteren transportøren må skiftes av forhandler som tar seg av stopp og fare lampe problemer. Side reflektorer må erstattes av forhandleren for å møte standardene som er skissert i henhold til Federal Motor Vehicle Safety regler.

Defekt Buckle Base

General Motors Corporation tilbakekalt mer enn 150.000 biler på grunn av defekte spenne baser av bilbelte. Tilbakekallingen inkluderte 2001 S-10 Blazer 4X4. Den defekte spenne basen installeres ikke bærer nok belastning å hindre spennen base oppsprekking. Denne feilen skaper en sikkerhetsrisiko under en ulykke eller når bremsene slengte. Spennen basen vil bli erstattet med en ny spenne base som oppfyller nasjonale standard.

Drivstoffpumpe Failure

I tillegg til de minnes, har eierne av 2001 S-10 Blazer 4x4 rapporterte et problem med SUV drivstoffpumpe, ifølge Repairpal.com. Tilstopping i bilens drivstoffilter krever drivstoffpumpen til belastning for å pumpe bensin gjennom drivstofflinjen og inn i injektorer og drivstoffpumper i S-10 Blazer har vært sviktende grunn av denne belastningen. For å unngå dette problemet, teknikere på Repairpal.com anbefaler at drivstoffilteret skiftes hver 30.000 miles.