2001 Nissan Sentra Plug Removal

2001 Nissan Sentra leveres med en firesylindret inline motor; alle fire sylindre er anordnet på en enkelt linje. Forbrenning oppnås ved en tennplugg per sylinder. Nissan anbefaler at eierne endre tennpluggene etter hver 30.000 miles av operation.4

Bruksanvisning

1 Sørg for at bilen er kul og tenningen er i "Off" posisjon. Åpne panseret.

2 Finn ut tennpluggene ved å følge ledningene til et punkt der de kobler til motoren manifolden. Tennpluggene er lagt ut i en enkelt linje, som går langs midten av motoren.

3 Ta tak i tennpluggkabelen så nær den manifolden som mulig, og dra den rett av pluggen. Enten markere ledningen til å huske sin plassering, eller endre en plugg om gangen. Koble ledningene i feil rekkefølge vil føre til at motoren til å gå dårlig.

4 Sett inn en 16 mm tennplugg kontakten og rotere tennpluggen mot klokken. Hvis støpselet er vanskelig å slå, banke forsiktig på pipenøkkelen til å bryte den ned gratis fra gjengene. Overdreven kraft kan bryte porselen del av pluggen, og gjøre det umulig å fjerne med en stikkontakt.

Hint

  • Hvis du må forlate pluggene ut av bilen for en lengre periode, setter du en ren klut i hullet for å hindre rusk fra å komme inn i motoren.