2001 Nissan Frontier CD Radio Removal

2001 Nissan Frontier CD Radio Removal


2001-utgaven av Nissan Frontier, den japanske bilprodusenten mid-size pickup lastebil, har en grunnleggende dash layout og en standard CD-spiller eller kassettspiller, avhengig av modell. Hvis du har besluttet å installere en ettermarkedet stereoanlegg i Frontier, kan du komme i gang ved å fjerne den gamle CD-spiller. Fjerne CD-spilleren er ikke annerledes enn å fjerne kassettspilleren i Frontier; oppsettet som omgir enhetene er den samme.

Bruksanvisning

1 Åpne Frontier hette. Bruk tang eller skiftenøkkel for å løsne den svarte (negativ) kabelen fra batteriet for å unngå elektrisk støt mens du fjerner CD-spilleren.

2 Åpne askebeger (under CD-spiller). Skyv den indre tungen ned for å løsne den fra dashbordet, og trekk askebegeret helt ut. Se i hulrom; vil du se to Phillips skruer.

3 Fjern de to Phillips skruer. Dette løsner panelet rundt CD-spilleren. Den øverste del av panelet er festet ved hjelp av klemmer. Hold den fast og dra den mot deg for å fjerne det.

4 Fjern de fire Phillips skruene fra CD spillerens hjørner. Trekk Frontier CD-spiller ut av dashbordet. Hekt det elektriske ledningsnettet og antennekontakten bakfra.

Hint

  • Disse CD fjerning instruksjonene er også gjeldende for 1998 til 2000 modell Frontiers, samt 2001-modell.