2001 Lincoln Town Car lydalternativer

The Lincoln Town Car er en stor sedan produsert av Ford Motor Company. For 2001 årsmodell, hadde Lincoln Town Car en base MSRP på $ 39,545. 2001 Lincoln Town Car var tilgjengelig med en rekke lyd og stereo alternativer, enten leveres som frittstående utstyr eller med spesifikke trimme nivåer.

Six-disc CD-veksler

En tilgjengelig lydalternativet på 2001 Lincoln Town Car er en seks-platers CD-veksler. Dette valget var bare tilgjengelig for kjøretøy som er utstyrt med AM / FM CD-spiller eller CD-spiller / kassettspiller combo. Enheten er montert i bagasjerommet. Selv om du har tilgang til bagasjerommet for å sette inn CD-er, kan du enkelt bytte mellom skivene ved å trykke på "1" til "6" forhåndsinnstilte knappene på radioen kontrollpanelet.

Bakre lydkontroller

Bakre lydkontroller var standard på 2001 Lincoln Town Car er høyere end pakker, slik som "Executive L" pakken. Denne lyden alternativet kan baksetepassasjerene som plugge hodetelefoner inn på baksiden audio jack og justere stasjonen. Den primære hensikten med denne funksjonen er å sikre at baksetepassasjerene kan lytte til musikk når forsetepassasjer og sjåfør ikke vil.

Rattmonterte betjeningsknapper

Den "Carter" og "Carter L" pakke på 2001 Lincoln Town Car kommer med rattet lydkontroller som en standardfunksjon. Disse kontrollene lar føreren å justere stereo volum og endre CD-spor eller radiostasjon uten å flytte blikket bort fra veien.

Alpine Sound System

Alpine lydanlegg erstatter standard lydsystem på "Carter" og "Carter L" Lincoln Town Car. Alpine-systemet er ansett som en oppgradering over basen lydanlegg. Den leveres med ni høyttalere og inkluderer en CD-spiller og kassettspiller.