2001 Land Rover Discovery Shift Problemer

2001 Land Rover Discovery Shift Problemer


Eier lesere på edmunds.com tildelt 2001 Land Rover Discovery en samlet 7,1 rating, med de høyeste poengsummene generelt blir tildelt til ytelse, kjøring og design. Dessverre score var vanligvis lunken for byggekvalitet og pålitelighet. Den 2000 modellen var det første året av Discovery II design, men flere komponenter i forrige Discovery ble brukt. Flere skiftende problemer har blitt identifisert i 2001 Discovery, herunder manglende evne til å skifte ut av parken, fraying av gasspedalen kabel og ulike overføringsproblemer.

Manglende evne til å skifte ut av Park

En rekke problemer har vært kjent for å forårsake dette problemet, inkludert en svikt i klippet på knappen på girspaken, en bøyd F1 sikring og ledninger problemer. Det anbefales å reparere dette problemet så snart som mulig, da det kan føre til andre problemer i kjøretøyet.

Intern Seal Problemer

Interne overføring sel problemer kan føre til begrenset akselerasjon, og i noen tilfeller en tilfeldig tap av den omvendte funksjon. Mens noen mekanikere kan forveksle dette problemet for andre skader, først prøver å erstatte de interne selene kan spare sjåfører kostnaden for en ny eller ombygd overføring.

tilbakekalling

Mens flere tilbakekallinger har blitt utstedt for deler på 2001 Land Rover Discovery, en kan være av særlig betydning for eierne som lider skiftende problemer: gasskabelen. Ifølge internetautoguide.com, har en tilbakekalling blitt plassert på kabelen, fordi det "kunne ha blitt bøyd under bilen montering, noe som resulterer i chaffing av kabelen." Slik chaffing, over tid, kan bryte kabelstrenger, forlater gassen fast i åpen stilling.