2001 Jeep Cherokee Window Repair

Vinduene på en 2001 Jeep Grand Cherokee kan heves og senkes ved hjelp av en hovedbryter panel på førersiden døren. Hver passasjer døren har også en ekstern bryter som kan brukes til å heve og senke vinduet på døren. Hvert vindu har sin egen bryter og motor. Du kan reparere et vindu som ikke fungerer som den skal ved å følge noen få trinn for å feilsøke årsaken til problemet.

Bruksanvisning

1 Kontroller at lockout-knappen på førersiden mester kontroll ikke er satt til "Lock" posisjon. Hvis lockout knappen er satt, vil de andre vinduene ikke åpne eller lukke.

2 Trekk ut # 13 sikringen fra sikringspanelet med et par av nebbtang. Sentralen ligger på passasjersiden av bilen under kloden boksen.

3 Inspiser # 13 sikringen som du bare trukket. Hvis det blir svertet eller ser brent, erstatte den ved å installere en ny sikring i sikringspanelet. Deretter tester vinduet. Bruk av bryteren og se om vinduet kan heves eller senkes.

4 Fjern bryteren fra døren hvis vinduet fortsatt ikke fungerer. Test spenningen på bryteren ved hjelp av et voltmeter. Hvis voltmeter ikke registrerer, er bryteren defekt og må skiftes.

5 Undersøk bryteren ledninger. Se etter løse eller ødelagte ledninger. Ta ut og feste ledninger til bryteren for å sikre en god forbindelse. Stram ledningene kontakten med skrutrekkeren.

6 Test motor for spenning ved hjelp av voltmeter. Hvis spenningen er til stede, blir motoren får strøm.

Hint

  • Dersom vinduene er ubrukelige eller feilsøkingstrinnene ovenfor ikke løser problemet, ta bilen til et verksted for profesjonell service.
  • Du kan være i stand til å finne en erstatning bryter på en restverdi verksted eller du kan bestille en online.