2001 Honda Fourtrax 90 ATV Specs

2001 Honda Fourtrax 90 ATV Specs


Den FourTrax 90 er et lite all-terrain vehicle (ATV) beregnet for nykommere til trail-riding, først og fremst for de i alderen 12 år og eldre. Drivstofftanken kapasiteten på FourTrax muliggjør lange ritt, og den begrensede motorkraft betyr uerfarne eller yngre sjåfører kan ikke løpe vekk med seg selv. ATV Kilde kaller FourTrax "value-pakket" og Honda motor "skuddsikker".

Motor

2001 Fourtrax 90 har 86 cc motor fortrengning, med en sylinder og en enkel overliggende kamaksler. Motoren er firetakts og er luftkjølt. Den boring og slaglengde er 47 mm med 49,5 mm og forgasseren er en 15 mm stempelventiltypen. Motoroljen tilfellet er beskyttet av et lukket veivhus ventilasjonssystem. Kapasiteten på drivstofftanken er 1,6 liter, inkludert en 0,3 liters reservetank.

Transmisjonen er automatisk med fire hastigheter og sluttdrivsystemet er av O-ring forseglet kjede. Motoren er startet av en rekyl / pull system med automatisk dekompresjon, som kun tillater en start når girene står i nøytral. Den gassperren er også justerbar og tenningen er en kondensator utladning (CD) system. Eksosanlegget har en US Department of Agriculture kvalifisert gnistfanger og skjerf for å redusere motorstøy.

Fjæring og bremser

Den FourTrax 90 har en front uavhengig fjæring med støtdempere og 2,6 inches av reiser. Bakhjulsopphenget er av svingarm med ett enkelt støt på 2,6 inches av reiser. En parkeringsbrems er standard, og bremsene foran er to forseglede trommer, mens bakbremsene er også forseglet trommer. Fronten dekkene er 20 x 7-8 størrelse og bakdekkene er 19 x 8-8 størrelse. ATV Rammen er laget utelukkende av stål. For kjørekomfort, er det stål håndtak foran og bak, og for sikker fotfeste på vanskelig terreng, blir foten pinnene mønstret.

dimensjoner

ATV er 58,6 inches lang, 35,2 inches bredt og 36,1 inches høy. Setehøyden er 25,5 inches og setet er polstret for komfort. For å takle tøft terreng, er FourTrax bakkeklaring 4 inches. ATV akselavstanden er 38,8 inches med en svingradius på 8,2 fot. ATV veier 243.6 pounds tørre, noe som betyr ingen væsker. Den FourTrax kommer i rødt, inspirert av Honda racing farger, og styret dekselet er tilpasset bilens farge.