2001 Cadillac STS Funksjoner

2001 Cadillac STS Funksjoner


Cadillac Seville STS (Sevilla Touring Sedan) gir luksus funksjoner og rask ytelse. Ombord datamaskiner og automatiske elektroniske systemer gi sjåføren informasjon om bilens tilstand, og automatisk aktivere funksjoner, for eksempel automatisk traction control. Bilens veiledende pris når nytt i 2001 var $ 48 000, men en 2001 Cadillac Seville STS er verdt ca $ 8000 som i 2010.

Opptreden

Den 4,6-liters V-8, gir 32-ventilers Northstar motoren 300 hestekrefter. At makt presser 2001 Sevilla STS til 60 mph på 6,5 sekunder og gir den en toppfart på 140 km / h også. Den automatiske girkassen har fire hastigheter.

håndtering

Den hastighetsavhengig servostyring registrerer hvor fort bilen kjører og justerer strøm assists til styretilsvarende. Uavhengige struts med stabilisatorstag gir forhjulsoppheng og multi-link bakhjulsoppheng bruker også en stabilisator bar. Spiralfjærer er montert i front og bak.

Ytre

Den 201-tommers-lange STS kjøles med varmereflekterende gasser, og bruker elektrisk varme for å holde kroppen-farget side speil klart i kalde været. Automatiske funksjoner inkluderer kjørelys og regnsensitive vindusviskere.

Interiør

De skinnseter foran og bak kommer med koppholdere, og forsetene er makt justert. Den skinninteriør strekker seg selv til utstyret-skift håndtak. Klimaanlegg er standard og funksjoner bruker foran og bak vents.

Elektronikk

Kjørecomputeren beregner hastighet og drivstoff statistikk, og et kompass hjelper sjåføren navigere. Audio er levert av en åtte-høyttaler lydanlegg. Bilen varsler også sjåføren om eventuelle væsker er lave.

Sikkerhet

Standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer ABS-bremser, og fører og passasjer foran og sidekollisjonsputer. OnStar kommunikasjonssystem gir føreren en kommunikasjonsforbindelse i nødstilfeller.