2001 Beetle Dynamo Installasjon

Dynamoen på 2001 Volkswagen Beetle er den viktigste kilden for å holde batteriet fulladet til enhver tid. Generatoren leverer også bobla hele det elektriske anlegget med strøm. Når motoren går, slår generatorrem dynamoen skivene. Dynamoen sender deretter den riktige mengde av spenning til batteriet under tilførsel av strøm til det elektriske systemet på samme tid. Fjerne og erstatte dynamoen hvis det begynner å fungere eller slutter å fungere.

Bruksanvisning

1 Parkere 2001 Volkswagen Beetle på et flatt underlag og åpne panseret.

2 Finn og fjern den negative batterikabelen fra batteriet med en 1/2-inch skralle og en liten socket. Den negative batteriet innlegget på batteriet har en (-) symbol stemplet ved negative batteriet innlegget. Trekk den negative batterikabelen ut av veien slik at det ikke berører stolpen.

3 Fjern den øverste plastmotordekselet ved å skru mutterne fra dekselet med skralle, forlengelse og en stikkontakt. Trekk toppen motordekselet av og sett den på bakken.

4 Fjern beltet fra dynamoen skivene ved å slå den automatiske beltestrammeren under dynamoen mot klokken med skralle og en 15 mm pipe. Deretter trekker beltet ut av dynamoen skivene.

5 Koble ledningen tilkoblingspluggen fra baksiden av dynamoen med hånd. Deretter skrus mutteren som holder strømkabelen på baksiden av dynamoen med skralle og socket. Trekke ledningen ut av baksiden av dynamoen.

6 Skru de to dynamo festeboltene fra forsiden av dynamoen med skralle og socket. Vri festeboltene mot klokken for å løsne deretter fjerne.

7 Plasser en lirke bar under dynamoen og lirke dynamoen oppover til dynamoen kommer ut av holderen. Trekk deretter dynamo ut av holderen for hånd.

8 Plasser den nye dynamoen i braketten og justere de to festebolthull. Skru de to festebolter tilbake til dynamoen og skru dem ned tett med skralle og socket.

9 Hekt kabelen kontakten tilbake på baksiden av dynamoen. Koble til strømledningen tilbake på baksiden av dynamoen. Skru mutteren på og skru den ned tett med skralle og socket.

10 Flytt generatorrem på dynamoen skivene ved å vri strammer skivene mot klokken igjen med skralle og 15 mm kontakten. Skyv deretter beltet inn i skivene og slipp strammeren.

11 Koble den negative batterikabelen og skru det ned sungly med skralle og socket.

12 Sveiv din 2001 Volkswagen Beetle og la motoren gå i 30 sekunder. Dette vil gi nye dynamoen å fullstendig lade batteriet. Slå av motoren og lukk panseret.

Hint

  • Trekk peilepinnen ut av røret, hvis det er nødvendig, for å fjerne dynamoen fra braketten.