2001 Audi S4 Problemer

2001 Audi S4 Problemer


Selv om National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) rapporterer ingen sikkerhet minnes for Volkswagen 2001 Audi S4 som i 2010, har NHTSA registrering av ulike tekniske servicemeldinger og klager peker på problemer med denne modellen elektriske system, motor og førersiden seter.

elektriske problemer

26. januar 2010 offentliggjorde Volkswagen en Technical Service Bulletin og rapportert til NHTSA at eiere av 2001 Audi S4 biler kan oppleve problemer med funksjonsfeil tennspoler. Dette problemet kan føre til at varsellampen for å varsle føreren av forverring i ytelse. Forbrukerrådet klager til NHTSA tyder på at manglende piksler i instrumentpanelet kan holde føreren fra å kunne lese sikkerhetsadvarsler.

motor~~POS=TRUNC

Flere forbrukere har klaget til NHTSA at deres 2001 Audi S4 kjøretøy har opplevd kjølevæske lekker inn i motoren. Hvis ikke repareres, kan dette føre til motorsvikt. En Technical Service Bulletin ble utgitt i 2005 av produsenten, men som i 2010, har ingen tilbakekalling er utstedt.

Seat Problemer

NHTSA har mottatt flere klager fra forbrukere om førersiden seter gynge i 2001 Audi S4 modeller. En forbruker rapporten tyder på at et år etter å ha seteskinnene og ramme erstattet av forhandleren, har det samme problemet dukket. Ingen Technical Service Bulletins eller tilbakekallinger har blitt utstedt for å løse dette problemet som i 2010.