2001 330ci Coupe Specs

2001 330ci Coupe Specs


Den 330ci er en coupe-modellen fra BMW og en del av sin 3-serie biler. Det opprettholder sportslighet og luksus som BMW er kjent for, og har mange fasiliteter for trivsel og sikkerhet for sjåføren. Den 2001-modellen kan fås for under $ 12 000, og ville gjøre et godt valg for noen som ønsker å begynne å kjøre en kvalitet luksus kjøretøy.

Sikkerhets egenskaper

Den 330ci har fire hjul anti-lick bremser, Kjørelys, barnesete ankere, traction control og automatisk låsing bilbelter. Den har også fire kollisjonsputer: sjåfør, passasjer og en i hver dør. Denne bilen har også en hodebeskyttelse system som distribuerer ved støt for å beskytte føreren.

Mekanisk

Den 330ci har en 3-liters, 6-sylindret-forskyvning motor. Det er en bakhjulsdrevet bil med en 5-trinns manuell girkasse. Den lagrer bensin i sin 16,6-liters tank, der det blir 21 miles per gallon i byen og 30 på motorveien. Denne bilen har også en hydraulisk dempede hjuloppheng foran, en multi-link bakhjulsoppheng, og stabilisatorstag foran og bak.

fasiliteter

Den 330ci har skinnseter, et kjøretøy overvåkingssystem med dashbord display og nøkkelfri adgang. Dens vinduer, seter, Sentrallås, speil og trunk utgivelsen er alle drevet for enkel og praktisk. En bakre defroster, klimakontroll system, innebygd anti-tyveri system, låsing hanskerommet, leselys og belyste visir speil bryte opp denne imponerende pakke.