2000 Lincoln LS akselerasjonsproblemer

Akselerasjonsproblemer kan plage noen bil, og 2000 Lincoln LS er intet unntak. The Lincoln LS ikke har noen spesifikke problemer som det er kjent, men så løsningene på bilens akselerasjonsproblemer er trolig enkel, lett å fikse og billig.

Luftstrøm

En av de tre store bestanddeler i å få den store motoren på Lincoln LS å kjøre er luft. Dersom det ikke er nok luftmengde, vil luft-drivstoff-forholdet bli kastet av, noe som fører til dårlig akselerasjon. Det første stedet å sjekke er luftfilteret. Filteret må skiftes regelmessig fordi det vil tette opp etter en stund. Hvis det er rent, sjekke luftstrømmen sensor. Dette bør være plassert bak luftfilteret, før du kommer til spjeldhus. Sørg for at det er rent og fungerer. Hvis den er skitten, kan det være å sende dårlige signaler til motorens datamaskin.

Gass

Den andre tingen hver motor trenger er bensin å blande med drivstoffet. Dersom gassen ikke får til motoren, vil akselerasjonen bli hardt rammet. Sjekk bensinfilter. Ti års bruk er om tiden drivstoffiltre en tendens til å gå dårlig, så erstatter man bør ikke være ute av spørsmålet. Hvis det er bra, må du kanskje ha drivstoff sprøyte sjekket. Dette er ganske vanskelig å gjøre i garasjen og kan kreve profesjonell hjelp. Hvis ingen av dem er den skyldige, må du kanskje bytte ut bensinpumpen.

Gnist

Den siste komponenten som motorer trenger er gnist. Uten noe å tenne luft og brenselblanding, er det ingen akselerasjon. Hvis tenn er svak eller inkonsistent, vil det være svak og inkonsekvent akselerasjon. Sjekk tennplugger og tennplugg ledninger for å sørge for at de er rene og tilkoblingene er solid. Deretter kontrollerer distributør cap og sørge for at det ikke trenger å erstatte. Som drivstoffiltre, har de en tendens til å slites ut etter en stund. Hvis alt som er klart, sørg for at tennspolen fungerer. Dette vil kreve profesjonell hjelp.