2000 Jeep Bikini Top Installasjon

Bikini topper er konvertible topper for Jeep Wrangler CJ-5 og CJ-7 modeller. Toppene gi passasjerene en følelse som en kabriolet, men fortsatt holde solen av halsen. De vil ikke stoppe kraftig regn, men kan holde deg tørr i lett regn.

Velge stil

Velg en type bikini topp som er egnet for din region vær. Hvis du bor i et område med minimal nedbør, kan du få av med en tynnere modell som ikke er så vanntett. Det vil være laget av et tynnere materiale, og kan ikke legges lagvis som en vanntett topp. Hvis du bor i et område med hyppige regn, vil du ønsker toppen være vanntett. Når du kjøper topp, sørg for at du har minst fire klemme ned punkter i ryggen og på hver side, samt fire over hele forsiden.

Installere

Rull topp ut. Fest front klemmer først. De vil mate gjennom fronten braketten på Jeep vindu. Dette er de samme brakettene som holder vanlig konvertible toppen. Fest rygg og sidebånd. Bakstroppene passer rundt toppen veltebøyle og sideremmene passe rundt sidestag.

Omsorg

Materialet må grunnleggende omsorg for å holde den tørker ut og sprekker. Ved å bruke et vanntett materiale til toppen, kan du holde materialet smøres og holde den tørker ut.