2000 Instruksjoner Nissan Xterra Bremsejobb

2000 Instruksjoner Nissan Xterra Bremsejobb


En full brems jobb på din Nissan Xterra bør innebære å endre bremseklossene og inspisere tilstanden på bremseskiven, eller rotor, selv på bremsene foran. Denne fremgangsmåten er lik som andre biler, men det er viktig å sikre at du får den eksakte størrelse og type bremseklosser for din modell. Du vil sannsynligvis trenge en brems jobb på Xterra på 80.000 miles, kanskje raskere.

Bruksanvisning

Undersøkelse

1 Åpne opp bremsevæskebeholderen i motorrommet og Hevert ut to tredjedeler av væsken ved hjelp av en kalkun Baster eller lignende verktøy. Følg riktige prosedyrer for avhending av bremsevæske. Lover for destruksjon kan variere fra lokalitet.

2 Løsne hjulenes slepe nøtter ved hjelp av dekk jern. Hev Xterra s grensesnitt på gulvet jack (se i bruksanvisningen for riktig løftepunkter) og senk SUV på bukker. Fjern forhjulene.

3 Vask av hele bremseskiven settet med bremserens spray og et dryppformen. Sørg for at du vet hvordan du skal kvitte deg med denne resten i ditt område.

4 Trykk bremsekalippernes stempel inn stempelboringen ved hjelp av en C-klemme; Stram klemmen litt om gangen og sjekk reservoarets væskenivået, noe som gjør at den ikke renne over.

5 Unbolt og fjerne bremsekalippernes fra platen ved hjelp av fastnøkkel og henge den fra suspensjonen med en sterk tråd, og pass på at du ikke strekke bremseslangen.

6 Inspisere overflaten av bremseskiven, på jakt etter dype riller som kunne indikere behovet for å skifte ut rotoren. Du kan se bort fra grunne spor eller lette riper.

7 Koble en oppringt indikator på platen omtrent en halv tomme fra ytterkanten, satt indikatoren til null, og deretter snu platen. Indikatoren bør ikke overstige .07 millimeter (.0028 tommer).

8 Unbolt og fjerne bøylen festebraketten og skyv bremseskiven av stenderne for å erstatte den hvis den svikter noen av de to testene ovenfor.

Pad Endre

9 Trekk og fjern bremseklossene ut av bøylen festebrakett med braketten koblet til bremseskiven.

10 Fjern glidepinner og puten stopperne fra endene av caliper braketten og rengjør dem av. Fjern shims fra de gamle pads.

11 Påfør en anti-tyster sammensatte til baksiden av erstatningsbremseklosser og koble shims til de nye putene.

12 Installer pad holderne inn i braketten og deretter installere erstatning bremseklossene.

1. 3 Smør glidepinnen med høy temperatur fett og installere den i braketten.

14 Koble bremsekalippernes til monteringsbraketten og stram boltene til mellom 16 og 23 ft-lbs.

15 Etter å ha skiftet bremseklossene på begge hjul, sette hjulene tilbake på lug mutter bolter og trekke til mutrene for hånd i et stjernemønster. Jekk opp Xterra ovenfor bukker, fjerne tribunen og senk SUV til bakken. Fullfør stramme lug nuts i stjernemønster med dekk jern.

16 Fylle reservoaret til den maksimale tråd med frisk bremsevæske.

17 Trykk bremsepedalen flere ganger til den kjennes hard.