2000 Instruksjoner Jeep Cherokee Sikrings

2000 Jeep Cherokee, som alle biler på veien, er utstyrt med sikringer for å beskytte det elektriske systemet i bilen. Sikringene fungere som sikkerhetsforanstaltning slik at hvis det er et kort i systemet, i stedet for gnister og starte en brann eller ødelegge annet utstyr, vil sikringen ryke og skjære av elektrisk strøm til det aktuelle systemet. Dessverre, i 2000 Jeep Cherokee, en sikring panel og diagram ble ikke inkludert, noe som gjør det vanskelig å fastslå de sikringer som må endres i tilfelle av en kortslutning.

Finn Short Circuit

Test hver av de elektriske kretser for å finne ut hvilket system som kortslutter. Prøv å slå av lysene på, starter bilen, skru på radioen og eventuelle andre elektriske tilbehør som er installert på din Jeep. Legg merke til hver av de systemer som ikke fungerer skikkelig eller i det hele tatt da dette vil avgjøre hvilke sikringer du bytter senere.

Sikringsboksen

Åpne sikringsboksen på nedre venstre del av dashbordet på førersiden av bilen. Inne vil du se flere rader av små rektangulære sikringer med PIN-koder er angitt på sine pigger. Se diagrammet (se lenke i Resources) for å finne ut hvilken sikring kontroller hvert system.

Bytt ut sikringen

Se diagrammet nøkkelen og trekk sikringene som styrer systemene du observerte arbeider feil eller ikke i det hele tatt. Det bør være ekstra sikringer er festet til innsiden av sikringsboksen døren. Hvis ikke, ta ut sikringen til en auto deler butikken for å få en erstatning. Trykk fast den nye sikringen på plass der den gamle sikringen hadde vært og sjekke systemer for å se om de fungerer riktig. Fortsett denne prosessen med hvert system som synes å ha et kort i den.